banner24

banner72

banner164

banner171

banner31

banner165

En Baba Kampanya Kärcher’de

Arabası temiz, bahçesi mis gibi ise, babanızdan mutlusu yok demektir.

Güncel 14.06.2021, 13:15 Melike Kaya Bayram
138
En Baba Kampanya Kärcher’de

Babalar Günü’nde babasını alışılmışın dışında bir hediye ile mutlu etmek isteyenler için en doğru adres  Kärcher olacak. Babalar için hobileri bir yana dünya bir yana. Durum böyle olunca en önemli ilgi alanlarının başında arabalar ve bahçeler geliyor.

BABANIZ EŞSIZ KONFORUN KEYFINI YAŞASIN

Bahçesine, arabasına, hobilerine düşkün babalarınız için Kärcher, Babalar Günü’ne özel Haziran ayı boyunca sürecek kampanyası çerçevesinde belirlenen basınçlı yıkama makineleri ile bahçe ürünlerinde yüzde 20’ye varan fiyat avantajı sunuyor. Akülü çim biçme makinelerinden çit düzelticilere, yaprak üfleyicilerden testereye kadar babanızın hayalindeki bahçesine kavuşmasını sağlayacak her şey Kärcher’da sizi bekliyor.

Kärcher’in üstün temizlik teknolojisine sahip basınçlı yıkama makineleri ise arabasına ve bahçesine düşkün babaların en büyük yardımcısı olurken, keyifli zaman geçirmelerini de sağlıyor. Üstelik kullanım kolaylığı ile eşsiz bir konfor da sunan Kärcher ürünleri babanızın vazgeçemeyecekleri arasında yer alırken, size de onu mutlu etmenin keyfini yaşayamak kalacak. Kärcher, online alışveriş sitesi www.karcher.com.tr’den seçeceğiniz ürünlerini tek tıkla evlerinize kadar teslim ederken, 30 gün koşulsuz iade, ücretsiz kargo ve vade farksız 9 taksit imkanı da tanıyor.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@