banner143

banner72

banner164

banner171

banner26

banner165

Ev Ve Mutfak Ürünleri Fuarı’nda Kızılay Ve Afad Stant Açaçak

Ülkemizde yaşanan ve olağan üstü yıkıma yol açan iki büyük depremden sonra tüm Türkiye depremden sağ kurtulan vatandaşlarımız için seferber oldu.

Güncel 28.02.2023, 09:30 Melike Kaya Bayram
12
Ev Ve Mutfak Ürünleri Fuarı’nda Kızılay Ve Afad Stant Açaçak

200’den fazla üretici ve seçkin markanın katılımcı olarak yer alacağı ve 77 ülkeden 30 binden fazla yerli ve yabancı ziyaretçi beklenen fuarda, ziyaretçiler de afet bölgesindeki depremzedelerimiz için bağış yapabilme imkanı bulacak. Türk Kızılay Derneği ve AFAD’ın fuar alanında kuracağı stantlarla deprem bölgesindeki aileler için nakdi bağışlar toplanacak ve doğal afetler hakkında farkındalık oluşturulacak.

HER YABANCI ZİYARETÇİ BAŞINA 1000 TL’LİK NAKDİ YARDIM

Ambiyans fuarcılık, Almanya, Fransa, Rusya ve İspanya başta olmak üzere 77 ülkeden 30 bini geçkin ziyaretçiyi bir araya getirecek olan Ev ve Mutfak Ürünleri İhracat Fuarı’na katılım sağlayacak her yabancı ziyaretçi başına deprem bölgesindeki afetzedelere 1000 TL’lik nakdi bağış yapacak. Ayrıca fuardaki katılımcılara fuar boyunca aldıkları siparişlerden elde ettikleri gelirin yüzde 5ini depremzedelere bağışlamaları için destek çağrısında bulunulacak.

YABANCI KATILIMCI VE ZİYARETÇİLERE ÜCRETSİZ KONAKLAMA SAĞLANACAK

Başarılı bir ihracat fuarı gerçekleştirmeyi hedeflediklerini dile getiren Gelişen Ev ve Yaşam Eşyası Markaları Derneği (GEEM) Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çığır Şahin: “Ambiyans Fuarcılık ile beraber düzenlediğimiz Ev ve Mutfak Ürünleri İhracat Fuarı’nda yurt dışı profesyonel alımcılara ücretsiz konaklama desteği vereceğiz. Ayrıca yine perakendeci-marka üyelerimize iki gece ücretsiz konaklama sağlayacağız. Bunlara ilave olarak afet felaketinin yaşandığı şehirlerden fuara gelmek isteyen sektör mensuplarını fuar süresinde ücretsiz olarak seve seve ağırlayacağız. Fuar kapsamında diğer bütün kampanyalarda aktif rol üstlenerek yardım ve bağışların iyi noktalara ulaşması için her aşamada işin içinde olacağız. Bu çalışmalarımızın afet bölgesindeki depremzedelerimize bir nebze de olsa merhem olmasını diliyorum” dedi.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@