banner24

banner170

banner164

banner171

banner26

banner165

Evrim Kuran Mondelez International Türkiye Yönetim Kurulu’nda

Mondelez International Türkiye’nin son Genel Kurul toplantısında Evrim Kuran, Bağımsız Yönetim Kurulu Üyeleri arasına seçildi.

Güncel 26.05.2022, 14:45 Melike Kaya Bayram
60
Evrim Kuran Mondelez International Türkiye Yönetim Kurulu’nda

150’yi aşkın ülkede faaliyet gösteren dünya atıştırmalık lideri Mondelēz International’ın en önemli pazarlarından biri olan Türkiye’nin Yönetim Kurulu’na, dünyanın önde gelen araştırma ve danışmanlık şirketlerinden Universum’un Türkiye Liderliğinide sürdüren kuşak araştırmacısı Evrim Kuran da katıldı.

Mondelez International Türkiye’nin yeni Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi seçilen Evrim Kuran, bayrağı gazeteci Suzan Gila Benmayor’dan devraldı.

Kuran, Hacettepe Üniversitesi’nde İngiliz Dili ve Edebiyatı ve Sabancı Üniversitesi’nde Executive MBA bölümlerindeki öğrenimini tamamladıktan sonra Harvard Business School’da Davranış Ekonomisi, İnovasyon, Tasarım Düşüncesi eğitimleri aldı. Aynı okuldan Yönetimde Mükemmellik Sertifikası’na da sahip olan Evrim Kuran, 2000 yılından bu yana kuşak araştırmaları, organizasyonel çekicilik çalışmaları yapıyor ve tersine mentorluk programları tasarlıyor.

‘Kadının Güçlenmesi’ konusuna oldukça önem veren ve bu doğrultuda şirket içi ve dışı çeşitli çalışmalara imza atan Mondelez International Türkiye’nin,bağımsız yönetim kurulu üyelerinin ikisinin de kadınlardan oluşması,şirketin yönetim kurulunda kadına verdiği önemi destekliyor.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@