banner24

banner170

banner164

banner171

banner157

banner165

Faydasıçok Vakfı, Sosyal Sorumluluk Bilincine Sahip Geleceğin Liderlerini Yetiştiriyor

Faydasıçok Vakfı,gönüllülük bilincini artırmaya yönelik çalışmalarıyla sosyal sorumluluk bilincine sahip geleceğin liderlerinin yetiştirilmesine katkı sağlıyor.

Güncel 24.05.2023, 12:15 Melike Kaya Bayram
201
Faydasıçok Vakfı, Sosyal Sorumluluk Bilincine Sahip Geleceğin Liderlerini Yetiştiriyor

Türkiye’de gönüllülük çalışmalarının artmasını öncelikli amaçlarının arasına koyan Faydasıçok Vakfı’nın 800’den fazla öğrencisi bugüne kadar birçok sivil toplum kuruluşundaki gönüllük çalışmalarıyla topluma olan katkılarını artırarak sürdürüyor. Vakıf, gönüllülük çalışmalarının etki alanını genişletmek amacıyla farklı sivil toplum kuruluşları ile iş birlikleri yapmaya, öğrencileri kurumlara yönlendirerek gönüllülük bilincini artmaya yönelik projeler hayata geçirmeye devam ediyor.

“Gönüllü müyüz!” seminerlerinde öğrencilerle bir araya gelindi

Vakıf, gönüllülük çalışmalarının ve sosyal sorumluluk bilincinin artması hedefiyle “Gönüllü müyüz!” konulu seminerler düzenlemeye başladı. 2 yıldır online ve fiziki ortamda sürdürülen ücretsiz seminerlerle vakıf, vakıf öğrencilerinin yanı sıra farklı birçok üniversiteden yüzlerce öğrenci ile bir araya geldi.

800’den fazla öğrenci binlerce insanın hayatına dokundu

Vakfın gönüllülük çalışmaları hakkında değerlendirmelerde bulunan Faydasıçok Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Selcen Faydasıçok: “Vakfımızın etki alanını genişletmek, gençlerin; eğitimin ve ülkemizin gelişimine katkılarını farklı alanlarda sürdürmek adına birçok projeyi hayata geçiriyoruz. ‘Eğitimle Zihinleri, İyilikle Dünyayı Güzelleştiriyoruz’ mottomuzla hayatına dokunduğumuz öğrencilerimizin, başkalarının hayatına dokunmasını istiyoruz. Bu doğrultuda vakıf programlarına dahil olan öğrencilerimizden sosyal sorumluluk çalışmalarında veya gönüllülük projelerinde toplumsal fayda yaratmak üzere görev almalarını bekliyoruz. Vakıf olarak gençlerimizin sivil toplum kuruluşlarında daha kolay yer alabilmesi için iş birlikleri gerçekleştiriyor ve gençlerimizi bu kurumlara yönlendiriyoruz. Yine öğrencilerimizin gönüllülük bilincini artırmak amacıyla seminerler düzenliyoruz. 2016 yılından bugüne kadar 800’den fazla öğrencimiz birçok kurumda gönüllülük çalışmalarına katıldı ve binlerce insanın hayatına dokundu. Bugünün öğrencileri, gelecekte sosyal sorumluluk bilincine ulaşmış liderlere dönüşerek çok daha fazla insana ulaşabilecek” şeklinde konuştu.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@