banner143

banner170

banner164

banner171

banner31

banner165

Felis Ödülleri Başvuruları Başladı

Reklam ve pazarlama endüstrisinde etkili yaratıcılığı ve yaratıcı dünyaya katkı sağlayan ekiplerin başarısını ödüllendiren Felis Ödülleri’ne başvurular başladı.

Güncel 10.08.2022, 13:45 Melike Kaya Bayram
12
Felis Ödülleri Başvuruları Başladı

Sektörde faaliyet gösteren hemen her alanda yaratıcılık, etki ve kaliteyi ödüllendirmeyi hedefleyen Felis Ödülleri, bu sene 16 ana bölümde başvuruları bekliyor. Felis’teki bölümlerin tamamının içeriği güncel trendler ve globaldaki değişimler doğrultusunda yenilendi.

Geçen sene ilki gerçekleştirilen ve başarılı kampanyaların ardındaki stratejileri ve stratejistleri ödüllendiren Curious Felis Ödülleri’ne başvurular ise 16 Ağustos’ta başlayacak. Curious Felis’te göze çarpan en önemli değişiklik; geçtiğimiz senelerde Felis’te yer alan, markaların pazarlama stratejilerinin yarıştığı Dönüştüren Pazarlama Etkisi Bölümü’nün “Dönüştüren Pazarlama Stratejisi” adıyla Curious Felis’e entegre olması. Curious Felis’teki iki ana bölümden diğeri ise, ajansların birbiriyle yarıştığı; “Yaratıcı Strateji”bölümü.

Yine sektörün başarılı isimlerinden oluşan Felis jürisi, bir kez daha birbirinden yaratıcı çalışmaları değerlendirecek. Jüri değerlendirmelerinin ardından Felisve Curious Felis kazananlar, ödüllerine 10 ve 11 Kasım tarihlerinde, Brand Week Istanbul’da kavuşacak.

Kategorilerin tamamına, başvuru sayfasına ve yarışma ile ilgili detaylara felisodulleri.com adresinden ulaşılabiliyor.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@