banner143

banner72

banner164

banner171

banner157

banner165

FİLE 200. Mağazası ile Şimdi de Konya’da

Yüksek standartlarda ürettiği gıda, ev temizliği ve ürünlerini, sakin, ferah ve konforlu bir ortamda sunan FİLE; mağaza ağına her geçen gün yenilerini ekliyor.

Güncel 01.12.2022, 13:15 Melike Kaya Bayram
139
FİLE 200. Mağazası ile Şimdi de Konya’da

Süpermarket ihtiyaçlarını yüksek standartlarda ürünleri,sakin, ferah ve konforlu bir ortamda, sürekli uygun fiyat politikasıyla tüketicilerle buluşturan FİLE, mağaza ağına her geçen gün yenisini eklemeye devam ediyor. Türkiye genelinde büyümeye devam eden File, 200. mağazasını Konya’da faaliyete aldı. File, faaliyet gösterdiği tüm şehirlerde aynı zamanda mobil uygulaması ile eve teslim de yaparak,müşterilerine hızlı ve kolay alışveriş deneyimi sunuyor.

File’nin 200. MağazasıKonya’da

Konya’da Alavardı Mahallesi, Aziz Mahmut Hüdai Caddesi, Meram adresinde açılan market, şehirdeki ilk FİLE mağazası olmasının yanı sıra marketin Türkiye’deki 200. Mağazası olması ile öne çıkıyor. Taze meyve ve sebze reyonlarının yanı sıra FİLE; gıda, ev temizliği ve kişisel bakım kategorilerindeki özel markaları Harras, Actisoft ve Daycare ile yüksek standartlardaki ürünlerini Konyalıların beğenisine sunacak.

Tüm mağazalarında geniş koridorlar, düzenli raflar, sakin bir alışveriş ortamı ile fark yaratan süpermarket zinciri; müşterilerinin alışveriş deneyimini kolaylaştırmak amacıyla her mağazasında otopark imkanı sunuyor.

FİLE Mobil Uygulama da Erişimini Artırmaya Devam Ediyor

FİLE büyüyen mağaza ağının yanı sıra mobil uygulamasıyla da hizmet veriyor. FİLE’nin tüm akıllı telefonlara indirilerek ulaşılabilen mobil uygulaması ile tüketicilerin tüm ihtiyaçları istedikleri saat aralığında kapılarına kadar ulaştırılıyor. Hizmet verdiği tüm illerde mobil uygulamasını devreye alan süpermarket zinciri, dijital ödeme uygulaması FİLEPARA ile de alışverişi kolaylaştırıyor.

Konyalılar çok yakında FİLE’nin mobil uygulaması ile de alışveriş yapma imkanına sahip olacak.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@