banner143

banner72

banner164

banner171

banner157

banner165

Gca’dan Dünya Çevre Günü’nde Geri Dönüşüm Etkinliği

GCA, ‘Dünya Çevre Günü Etkinliği’nde çevre farkındalığının artması amacıyla Kütahya Belediyesi etkinlik alanında GCA tarafından stant kuruldu.

Güncel 09.06.2022, 12:45 09.06.2022, 11:44 Melike Kaya Bayram
85
Gca’dan Dünya Çevre Günü’nde Geri Dönüşüm Etkinliği

Cam ambalaj sektörünün lider oyuncularından biri olan GCA, Kütahya Valiliği, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü ve Kütahya Belediyesi ile birlikte düzenlenen ‘Dünya Çevre Günü Etkinliği’nde çevre farkındalığının artması amacıyla Kütahya Belediyesi etkinlik alanında GCA tarafından stant kuruldu.

Cam ambalajın %100 geri dönüşebilen ürünler olduğu vurgulanarak stanta cam ambalaj atıklarını getirenlere GCA tarafından cam bardaklar hediye edildi. Kütahya Valisi Ali Çelik, Kütahya Belediye Baklanı Prof. Dr. Alim Işık, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Müdürü İbrahim Çatladan’da etkinliğe katılım gösterdiler.

Temelini 2015 yılında atan GCA, Gürok Grubu’nun 25 yılı aşkın sürede sofra camı üretiminden edindiği birikim ve deneyimini cam ambalaj sektöründe de yenilikçi bir yaklaşımla devam ettiriyor. GCA, kurulduğu ilk günden bu yana sürdürülebilir bir gelecek için çalışıyor ve geri dönüşüm bilincinin artması için çalışmalarına devam ediyor.

GCA Genel Müdürü Dr. Abdullah Gayret ‘Tamamen doğada bulunan ham maddelerden meydana gelen, yeniden kullanılabilir ve kalite kaybı olmaksızın sonsuz bir şekilde geri dönüştürülebilir olan cam ambalaj, yarınlar için doğru bir seçenektir. Gelecek nesillere daha sürdürülebilir bir dünya bırakmak için insanlık olarak geri dönüşüm bilincini oluşturmalıyız. GCA olarak, sürdürülebilir üretimi hedefliyor ve geri dönüşümü destekliyoruz. Bu kapsamda 5 Haziran Dünya Çevre Günü’nde stantımızı açarak, Kütahya halkından cam atıklarını geri dönüştürmek üzere yanlarında getirmelerini talep edip, karşılığında cam bardak hediyesi vererek bu anlamlı günü daha da anlamlandırdık.’ diye belirtti.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@