banner143

banner170

banner164

banner171

banner31

banner165

Genç Mühendisler Sürdürülebilirlik Çözümleri Üretecek

Sürdürülebilirlik Adımları Derneği, Ankara’da ve Eskişehir’de “Çözümler Atölyesi” düzenliyor

Güncel 06.05.2022, 15:00 Melike Kaya Bayram
76
Genç Mühendisler Sürdürülebilirlik Çözümleri Üretecek

“Sürdürülebilirliğin Sorumlu Mühendisleri Projesi”, sürdürülebilirlik ve mühendislik arasındaki ilişkiye dikkat çekmeyi, genç mühendislerin çevresel, sosyal problemler karşısında çözümler üretmelerini amaçlıyor. Proje kapsamında, iklim krizi, enerji, su ve toplumsal cinsiyet eşitliği temalarında paneller, atölyeler gerçekleştiriliyor.

"Şehirlerde Su Yönetimi Atölyesi"

Proje kapsamında çalışmalarını sürdüren Sürdürülebilirlik Adımları Derneği,Ankara’da ve Eskişehir’de düzenleyeceği atölyelerde genç mühendislerle buluşacak. 13 Mayıs 2022 Cuma günü Ankara Mimarlar Derneği 1927'de "Şehirlerde Su Yönetimi Atölyesi" başlığı ile düzenlenecek atölyede katılımcılar, şehirlerde suyun etkin ve verimli kullanımını sağlamak için kendi çözümlerini üretecek.

"Yerel Yönetimlerin İklim Değişikliğine Uyumu Atölyesi"

Bir sonraki atölye ise 16 Mayıs 2022 Pazartesi günü, Eskişehir Tepebaşı Belediyesi Sosyal Kuluçka Merkezi'nde gerçekleşecek. "Yerel Yönetimlerin İklim Değişikliğine Uyumu Atölyesi"nde genç mühendisler, iklim değişikliğine uyum konusunda yerel yönetimlerin getirebileceği çözümleri ele alacak.

Her iki atölyenin sonucunda katılımcılarına katılım belgesi verilecek.

Sürdürülebilirlik Adımları Derneği, mühendislik fakültesi öğrencisi veya yeni mezun, toplumsal sorunların farkında olan ve bu sorunlara çözüm üretmek isteyen 18-30 yaşları arasındaki tüm gençleri atölyelerine davet ediyor.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@