banner24

banner170

banner164

banner171

banner26

banner165

Gençpa’dan Deprem Bölgesine Yardım Eli

10 ilde yıkıcı etki yaratan deprem felaketinin ardından Gençpa, etkilenen bölgelerdeki afetzedelerin ihtiyaçları için yardım kampanyası başlattı.

Güncel 16.02.2023, 13:15 Melike Kaya Bayram
12
Gençpa’dan Deprem Bölgesine Yardım Eli

Türkiye, deprem felaketinin ardından yaraları sarmak için geceli gündüzlü çalışırken; Gençpa afetzedelerin ihtiyaçlarının karşılanması için yardım seferberliği düzenliyor. Ayni ve nakdi yardımları düzenli olarak sürdürmekte olan Gençpa, depremden en fazla etkilenen Kahramanmaraş, Gaziantep, Malatya, Diyarbakır, Kilis, Şanlıurfa, Adıyaman, Hatay, Osmaniye ve Adana’nın yeniden toparlanabilmesi adına şimdiden çalışmalarına başladı. Bu kapsamda istihdam önceliğini 10 ile verecek olan Gençpa, söz konusu 10 ilde uzaktan çalışma, part-time çalışma, freelance çalışma modellerinihayata geçirerek bölge halkına destek olacak. Afet bölgesinde tekrar faaliyete geçmeyi planlayan bayilere ve müşterilere gereken destekleri sağlayacak olan Gençpa, bünyesindeki her türlü yazılım ve teknolojiyi de 10 il için ücretsiz seferber edecek. Tüm bu çalışmalar için tüm çalışanlarını gruplar halinde ve dönüşümlü olarak afet bölgelerine gönderecek olan Gençpa, bölge halkının ihtiyaçlarının karşılanmasına yönelik çalışmalarına devam edecek.

Türkiye’yi derinden sarsan depremden etkilenen tüm vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini sunan Gençpa Yönetim Kurulu Başkanı Ulaş Kayacan, “Yaşamını kaybeden tüm vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, ailelerine başsağlığı, yaralı vatandaşlarımıza ise acil şifalar diliyoruz. Acımız çok büyük olsa da bu zor günleri dayanışma içerisinde atlatacağımıza inanıyoruz. Gençpa olarak tüm bu süreçte vatandaşlarımızın yanında olacak ve desteğimizi sürdüreceğiz” diye sözlerine devam etti.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@