banner143

banner72

banner164

banner171

banner26

banner165

GROHE Türkiye, “2022 En İyi İşverenler” Listesinde Yer Aldı

GROHE, “Great PlacetoWork Enstitüsü” tarafından yapılan değerlendirme sonucunda çalışanlarının oylarıyla “En İyi İşverenler” listesinde yer aldı.

Güncel 05.04.2022, 09:15 Melike Kaya Bayram
316
GROHE Türkiye, “2022 En İyi İşverenler” Listesinde Yer Aldı

Dünyada eksiksiz banyo çözümleri ve mutfak bataryalarınınen önde gelen üreticilerden biri olan GROHE, “Great PlacetoWork Enstitüsü” tarafından yapılan değerlendirme sonucunda çalışanlarının oylarıyla “En İyi İşverenler” listesinde yer aldı. Türkiye’de faaliyet gösteren şirketlerin katıldığı ve bu şirketlerin çalışan sayısında göre farklı kategorilerde değerlendirildiği ödüller 30 Mart’ta sahiplerini buldu.

GROHE, daha önce de iki kez Great PlacetoWork sertifikası almıştı.‘Great PlacetoWork” Enstitüsü tarafından her yıl yapılan değerlendirmelerle belirlenen listelerde GROHE, bu yıl da çalışan sayısı en fazla 100 olan “küçük” işletmeler kategorisinde değerlendirilerek sertifika almaya hak kazandı. 2022 Türkiye’nin En İyi İşverenlerÖdül Töreni, 30 Mart 2022 Çarşamba günü iki farklı oturumda Wyndham Grand İstanbul Levent’te gerçekleşti. Düzenlenen törenine GROHE Türkiye üst düzey yöneticileri katıldı ve ödülü GROHE Türkiye Lideri Serhat Sabaz aldı.

Great PlacetoWork (GPTW) Enstitüsü her yıl 60’tan fazla ülkede 8 bine yakın işletme ve 20 milyondan fazla çalışanı temsil eden analizlerle dünyanın en geniş kapsamlı kurum kültürü ve çalışan deneyimine fark yaratan şirketler araştırmasını gerçekleştiriyor.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@