banner24

banner72

banner164

banner171

banner26

banner165

Groupama’nın Bilgi Teknolojileri Genel Müdür Yardımcısı Serkan Alp oldu

Groupama, Bilgi Teknolojileri Genel Müdür Yardımcılığı (CIO) görevine uzun yıllardır Groupama'da çalışan Serkan Alp’i atayarak yönetim kadrosunu güçlendirdi.

Güncel 30.05.2022, 12:00 30.05.2022, 09:35 Melike Kaya Bayram
51
Groupama’nın Bilgi Teknolojileri Genel Müdür Yardımcısı Serkan Alp oldu

Groupama Sigorta ve Groupama Hayat Bilgi Teknolojileri Genel Müdür Yardımcılığı (CIO) görevine Serkan Alp getirildi. Yazılım ve sigorta sektöründe alanında 20 yıllık deneyime sahip olan Serkan Alp, Groupama‘nın Bilgi Teknolojileri alanında yürüttüğü çalışmalardan sorumlu olacak ve görevini şirketin Genel Müdürü Philippe-Henri Burlisson’a bağlı olarak yürütecek.

İstanbul Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü mezunu olan Serkan Alp,daha sonra İstanbul Teknik Üniversitesi İşletme Bölümü’nde Executive MBA programını tamamladı. İş hayatına 2002 yılında Groupama çatısı altında başlayan Serkan Alp yıllar içinde çeşitli görevlerde bulundu. 2009 yılına kadar analist ve programcı olarak çalışan Alp, daha sonrasırasıyla Dijital Projeler Müdürü ve Dijital Yazılım Geliştirme ve Destek Grup Müdürü görevlerini üstlendi. Son olarak Geliştirme ve Operasyon Grup Müdürü olarak çalışan Alp,Mayıs 2022 tarihi itibariyle Groupama Sigorta Bilgi Teknolojileri Genel Müdür Yardımcılığı görevine getirildi.

Serkan Alp, Groupama'da IT sistemlerinde farklı teknolojilerle uğraştı, uluslararası sertifikalar aldı ve ödüllü projeler gerçekleştirdi.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@