banner143

banner72

banner164

banner171

banner157

banner165

Gürmen Group Kış Sezonuna Yeni Mağaza Yatırımlarıyla Hızlı Başladı

Gürmen Group,erkek moda markaları RAMSEY ve KİP ile yılın son çeyreğinde peş peşe mağaza açılışları ve yenileme yatırımlarını hayata geçirdi.

Güncel 27.10.2022, 16:15 Melike Kaya Bayram
141
Gürmen Group Kış Sezonuna Yeni Mağaza Yatırımlarıyla Hızlı Başladı

Perakende sektöründe erkek moda markaları RAMSEY ve KİP’lefaaliyet gösteren Gürmen Group, kış sezonuna yeni mağaza açılışlarıylahızlı başladı. Gürmen; yılın son çeyreğinde yaptığı yatırımlarla 2022 yılı sonuna kadar toplam 10 yeni mağaza hedefini de şimdiden yakaladı.

Balkanların en güzel ülkelerinden Kosova’da,ilk KİP mağazasının açılışını gerçekleştiren Gürmen Group, birbiri ardına KİP İstanbul Marmara Park, İzmir Optimum ile RAMSEY Ankara Cepa AVM mağazalarını yenileyerek güncel kış koleksiyonları eşliğinde müşterilerine hizmet vermeye başladı.

Gürmen; yenilikçi koleksiyonları ve mükemmel müşteri deneyimine odaklı hizmet anlayışı ile Türkiyeile birlikte Azerbaycan, Kazakistan, Türkmenistan, BAE, Katar’ın aralarında bulunduğu 20 ülkede RAMSEY ve KİP markalarıyla erkek moda perakendesindeki büyümesini sürdürüyor.

 

Türkiye’de nitelikli büyümeyle var olunanlokasyonlardabölgesel bir güç olmanın değerli olduğunu söyleyen Gürmen Group Markalardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Zeynep Doğan, “Grubumuz markalarıyla hem yurt içi hem de yurt dışı mağazacılık büyüme planlarımızı buna göre oluşturuyor; mağazacılıkta da verimli ve sürdürülebilir yatırımları hayata geçiriyoruz. Yurt içinde mağaza açılışlarımız yeni AVM açılışlarıyla paralel ilerlerken, yeni mağaza açılışlarının yanı sıra mevcut mağazalarımızın yenilenmesi sürecini de önceliklendiriyoruz. Özellikle KİP’in yeni marka dünyasıyla uyumlu mağazacılık konseptine uygun olarak mağazalarımızı yenileme sürecimiz devam ediyor. Tasarımı, kalitesi, ürün hikayeleri ve yenilikçiliğiyle ön plana çıkan markamız RAMSEY’de de bu yıl itibarıyla mağazalarımızda güncelleme sürecini başlattık. Ankara Cepa AVM mağazamız bunun ilk örneği oldu. Mimarisi, koleksiyon yerleşimleri, moda ile teknolojiyi buluşturan vitrin ve iç alan uygulamalarıyla RAMSEY Cepa AVM ilham veren bir mağaza oldu.Yakın zamanda RAMSEY Kuzey Irak ve Özbekistan Semerkand mağazalarımız da açılacak. Bu yılın başından itibaren hayata geçen yurt içi ve yurt dışı yatırımlarımızla, yılı 10 yeni mağaza ile tamamlamayı öngörüyoruz. Her iki markamızla Orta Asya Cumhuriyetleri, Orta Doğuve Balkanlar’da büyümeyi sürdüreceğiz.” dedi.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@