banner143

banner72

banner164

banner171

banner26

banner165

Gürmen Group’tan Yeni Mezun Yazılımcılara Kariyer Fırsatı

Gürmen Group, gençler tarafından ilgiyle karşılanan Full Stack Bootcamp eğitim programını hayata geçirdi.

Güncel 29.03.2022, 10:00 Melike Kaya Bayram
205
Gürmen Group’tan Yeni Mezun Yazılımcılara Kariyer Fırsatı

Gürmen Group, yeni mezun ve kariyerinin ilk 3 yılındaki adaylara yönelik;ilk kez sunduğu Full Stack Bootcamp eğitim programı çerçevesinde özel olarak hazırladığı gelişim içerikleriyle genç yeteneklerin mesleki eğitimler alarak farklı projelere imza atmasına destek oluyor.

Bu yıl 1.300’den fazla başvuru alınan; sınav ile ön değerlendirme süreçlerini başarılı ile tamamlayarak 44 kişinin seçildiği ve Mart ayında başlayan eğitimlerde, adaylar Coffee Talks ve geri bildirim seansları gibi farklı gelişim araçlarıyla da desteklenecek. Toplam 7 hafta sürecek programıbaşarıyla tamamlayanlar bu sürenin sonunda YTÜ Yıldız Teknopark’ta faaliyet gösteren grup şirketlerinden Gürmen Teknoloji’nin genç ve dinamik ekibinin bir parçası olarak kariyerlerine devam edecek.

Gürmen Group bünyesinde ilk kez düzenlenen bu programın yanı sıra Gürmen Kariyer Akademisi’nde, G-Gen Talent ile staj ve MT programlarının da hayata geçirilmesi, bu programlarda da yoğun kişisel ve mesleki eğitimler verilmesi grubun yeni hedefleri arasında yer alıyor.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@