banner143

banner72

banner164

banner171

banner26

banner165

Happy Moon’s Şube Sayısını 39’a Çıkardı

Türkiye’nin en büyük zincir restoranlarını çatısı altında bulunduran Happy Moon’s Grup, büyüme atağına bu yıl da devam ediyor.

Güncel 17.02.2022, 14:31 17.02.2022, 13:35 Melike Kaya Bayram
249
Happy Moon’s Şube Sayısını 39’a Çıkardı

Kaliteli restoran anlayışı, zengin menüsü ve erişilebilir fiyat avantajlarıyla “ulaşılabilir lüks” kavramını restoran ve kafe işletmeciliğine uygulayan Happy Moon’s, ülke geneline yayılan şubelerine bir yenisini daha ekledi. Kuruluşunun ardından 23 yılı geride bırakan Happy Moon’s, BandırmaSahil’de açtığı restoran ile şube sayısını 39’a çıkarttı. Bu kapsamda; “Happy Moon’s”, “İkon” ve “Bob’s” markaları ile üç ayrı segmentte faaliyet gösteren Happy Moon’s Grup’un toplam şube sayısı ise 46’ya ulaştı.

“KONUKLARIMIZIN VAZGEÇİLMEZ ADRESİ OLMAYI HEDEFLİYORUZ”

Yatırımlarına bu yıl da ara vermeden devam edeceklerini vurgulayan Happy Moon’s Grup Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Aymutlu, “Happy Moon’s markamız bizim ilk göz ağrımız.Öncelikle; ilk günden bu yana sunduğumuz zengin menü ve erişilebilir fiyat avantajlarıyla ülke genelinde daha fazla şubeye ulaşmayı hedefliyoruz. Bandırma’da açtığımız restoranımız bizi bu hedefimize bir adım daha yaklaştırdı. 39’uncu şubemiz olan Bandırma Sahil Happy Moon’s restoranımız ile konuklarımızın vazgeçilmez adresi olmayı hedefliyoruz. Ayrıca gerek kendi yatırımlarımız gerekse franchisee’lerimizle büyümeye devam edeceğiz” diye konuştu.

HAPPY MOON’S RESTORANLARI 13 FARKLI İLDE!

Türkiye’de Bandırma’nın haricinde İstanbul, Ankara, İzmir, Çorum, Gaziantep gibi 13 ilde restoranları bulunan Happy Moon’s’un ayrıcabir de Bakü’de restoranı bulunuyor.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@