banner143

banner72

banner164

banner171

banner157

banner165

‘Hayvan Dostu’ URBAN Care’e PETA’dan Onay

URBAN Care’in ürünlerinin hayvanlar üzerinde test edilmediği, uluslararası hayvan hakları organizasyonu PETA tarafından onaylandı.

Güncel 28.06.2022, 12:35 Melike Kaya Bayram
150
‘Hayvan Dostu’ URBAN Care’e PETA’dan Onay

Saç bakım ürünlerinde global devlerle yarışan URBAN Care’in ürünlerinin başvuruları sonucunda hayvanlar üzerinde test edilmediği, PETA (Hayvanlara Etik Muamele İçin Mücadele Edenler) organizasyonu tarafından onaylandı. Artık URBAN Care ürünleri, üzerinde PETA'nın tavşan figürünün yer aldığı logoyla pazara sunulacak.

Vegan Formül & Hayvan Dostu ürünler…

İlk günden bu yana doğaya ve hayvana saygı ideolojisini benimsediklerini belirten Selen Kozmetik CEO’su Selen Yorgun Tavit, ürünlerinin tamamına yakınının hayvansal DNA içermediğini gösteren Vegan testlerine ve aynı zamanda kuru şampuan serisinde uluslararası düzeyde kabul görmüş bir tescil olan V – Label sertifikalarına da sahip olduklarını hatırlatarak şunları belirtti ;

“Başvurularımız ile URBAN Care ürünlerinin hayvanlar üzerinde test edilmediğini onaylayan, PETA’nın Tavşansız Güzellik Listesi’nde yer alma hakkı kazandık. Dünyadaki tüm kullanıcılarımız,ürünlerimizin PETA tarafından onaylandığını ve dünyanın hiçbir yerinde hayvanlar üzerinde test edilmediğini bilerek, ürünlerimizi kullanabilir. Aynı zamanda bu girişimimizle sektörümüzde hayvanların testlerde kullanılmaması için farkındalık yaratmak adına önemli bir adım attığımıza inanıyoruz.”

İki milyon üyesi var

ABD kökenli PETA (People for the Ethical Treatment of Animals), yaklaşık iki milyon üye ve destekçisiyle dünyanın en büyük hayvan hakları organizasyonu olarak tanınıyor. PETA tarafından verilen ‘Animal Test Free and Vegan’ yazısının ve tavşan figürünün yer aldığı logolar, hayvanların testlerde kullanılmadığını ve ürünlerde hayvansal katkılı hammadde kullanılmadığını sembolize ediyor.PETA’nın ‘Tavşansız Güzellik’ Programı tarafından onaylanan dünya çapında 5.000’den fazla marka bulunuyor.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@