banner24

banner170

banner164

banner171

banner31

banner165

Huobi Group, 8. Yılını Uzay Seyahati Çekilişi Ve Alan Greenspan'in De Katılacağı Online Zirve İle Kutluyor

Dünyanın önde gelen blockchain şirketlerinden Huobi Group, kuruluşunun 8. yılını heyecan verici etkinliklerle kutluyor.

Güncel 05.11.2021, 09:30 Melike Kaya Bayram
75
Huobi Group, 8. Yılını Uzay Seyahati Çekilişi Ve Alan Greenspan'in De Katılacağı Online Zirve İle Kutluyor

8 Kasım Pazartesi günü 8. yıl etkinlikleri kapsamında, “Huobi Zirvesi 2021: Blockchain ve Ötesi” başlıklı online konferansı düzenleyecek. Konferansta aralarında eski Fed Başkanı Alan Greenspan’in de konuşmacı olarak bulunduğu ekonomistler, hükümet yetkilileri ve sektör liderleri "Blockchain sektörü içinde ve dışındaki fırsatlar ve eğilimleri" konuşacaklar.

Bu yılki kutlamaların ana teması olan “sonsuzluk” ise blockchain sektörünün sunduğu sınırsız imkanlar ve hayal gücünü yansıtıyor. Aynı zamanda bu tema ile kripto paraların ve blockchain sektörünün arkasındaki gelişmelere, dinamizme ve yenilikçiliğe dikkat çekiliyor.

Önümüzdeki yıl global büyüme hedefleri kapsamında dünya genelinde çalışan sayısını 3 bine çıkarmayı hedeflediğini açıklayan Huobi Group’un Kurucu Ortağı Du Jun, sektör büyürken tüm çalışanların ve paydaşların katkısıyla 8. yıllarını kutlamaktan büyük gurur duyduklarını söyledi. “Blockchain ve kripto para sektörü hızla gelişirken, küresel çapta büyümemizi güçlendirmek adına çalışmalarımızı sürdüreceğiz” diyen Jun, “Yenilikçi ürünler ve yerelleştirilmiş hizmetler sunmak için global çaptaetkimizi artırmayı amaçlıyoruz. Her zaman olduğu gibi yerel mevzuatlarla tam uyum içinde, kullanıcı varlıklarını güvende tutmak için çalışmalarımıza devam edeceğiz” açıklamasını yaptı.

Huobi Global Bölge Genel Müdürü Alphan Göğüş ise “Kripto paralar ve blockchain’de yaşanan gelişmeler, finansın geleceği açısından büyük önem taşıyor. Huobi olarak küresel anlamda tüm gelişmeleri yakından takip ediyor ve bölgemizin bu gelişmelere hızla ayak uydurması için çabalıyoruz. Amacımız, Huobi’nin 8 yıllık deneyimiyle, Türkiye’de ve bölgemizde sektörün dinamiklerini belirlemek ve kullanıcılarımıza güvenilir hizmet sunmaya devam etmek olacak” ifadesini kullandı. 

Uzay bileti yarışması, online konferans ve diğer Huobi etkinlikleri hakkında daha detaylı bilgi almak isteyen kullanıcılar Twitter ve Instagram’da @HuobiTurkiye hesaplarını takip edebilirler.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@