banner143

banner170

banner164

banner171

banner157

banner165

İnegöl Avm’ye Avrupa Ve Amerika’dan 3 Büyük Ödül

Fiba Commercial Properties (Fiba CP) yatırımı olan İnegöl AVM, Kurumsal Sosyal Sorumluluk kategorisinde de altın ödüle layık bulundu.

Güncel 18.11.2022, 12:00 Melike Kaya Bayram
41
İnegöl Avm’ye Avrupa Ve Amerika’dan 3 Büyük Ödül

Yurt içi ve yurt dışı’nın önde gelen ticari gayrimenkul yatırımcılarından Fiba Commercial Properties’in yatırımı olan İnegöl AVM, başarılı renovasyonunun yanısıra değer yaratan örnek çalışmalarıyla da öne çıkmayı sürdürüyor.

İnegöl AVM, gayrimenkul sektörünün prestij ve mükemmeliyetle buluşturmak ve bu alanda uluslararası standardın oluşmasına öncülük etmek amacıyla 1995 yılından bu yana düzenlenen European Property Awards - EPA  kapsamında Perakende Geliştirme ve Perakende Mimarisi kategorilerinde büyük ödülün sahibi oldu. Fiba CP CEO’su ve Yönetim Kurulu Üyesi Yurdaer Kahraman, sektörün prestijli ödüllerinden biri olarak nitelendirilen büyük ödülü projede emeği geçen tüm Fiba CP çalışanları adına aldıklarını belirterek; “Sadece mimari açıdan değil, iş geliştirme ve sosyal açıdan da örnek teşkil edecek bir proje hayal ettik ve başarıyla hayata geçirdik. Mimari ekibimizin global çaptaki yenileme, genişletme, geliştirme ve renovasyon tecrübesinin en güzel örneklerinden biri olarak İnegöl AVM’mizin renovasyon sürecini, geçtiğimiz yıllarda küresel çapta yaşanan zorluklara rağmen, avm operasyonları ile eş zamanlı olarak hız kesmeden devam ettirdik ve planlandığı tarihte başarıyla tamamladık. Bu aynı zamanda yurt içi ve yurt dışında verdiğimiz Kiralama ve Varlık Yönetimi hizmetimizin başarısını ve kaliteli bakış açısını da gösteriyor. FİBA CP olarak her yatırımımızda ve yönettiğimiz projelerde sürdürülebilirliğe ve toplumsal değer yaratmaya odaklandık ve bu çabanın ne kadar doğru olduğunu aldığımız ödüllerle bir kez daha gördük” dedi.

Kurumsal sosyal sorumluluk ödülü de İnegöl AVM’nin

İnegöl AVM, European Property Awards büyük ödülünün yanısıra, renovasyon döneminde gerçekleştirdiği Dönüşüm Hikayesi Projesi ile Amerika MarCom Awards’dan Kurumsal Sosyal Sorumluluk kategorisinde de altın ödül aldı. Dönüşüm Hikayesi projesi kapsamında; renovasyon çalışmaları sırasında çatıdan sökülen yaklaşık 2 bin kilogram ağırlığındaki ahşap blokları dönüştürerek, AVM içerisinde yeniden kullanıma sundu. Ahşap blokların bin kilogram kadarı ile 8 adet bank yapılarak, AVM içerisindeki ortak alanlarda ziyaretçilerin dinlenebilecekleri alanların sayısı artırıldı. Geri dönüşüme gönderilmiş ahşapların yaklaşık 300 kilogramı ile tamamen doğal ürünler kullanarak İnegöl AVM içerisinde çocukların arkadaşlarıyla birlikte eğlenceli vakit geçirebileceği bir oyun parkı oluşturuldu. Kalan 300 kilogram ahşabı da temizleyerek ileride kullanmak için ayıran İnegöl AVM, gerçekleştirmiş olduğu geri dönüşüm çalışmasıyla toplamda 80 ağacı kesilmekten kurtardı.

Projelerimizin hepsi altın değerinde

Geniş, yerli ve yabancı marka karmasıyla hizmet veren İnegöl AVM, her ay yetişkinlere ve çocuklara özel hazırladığı etkinlikleriyle İnegöllüleri ağırlıyor. Açık hava AVM’si olmasının getirdiği avantajı, renovasyon çalışmasıyla daha ferah ve keyifli bir hale getiren İnegöl AVM, birbirinden özel kampanyalarla da ziyaretçilerine seçeneği bol alışveriş keyfi sunuyor. Aynı zamanda yaptığı projelerle topluma katma değer üretme hedefiyle çalışmalarına devam ediyor. Fiba CP yatırımlarının tamamının küresel ölçekte iddialı projeler olmasını amaçladıklarını belirten Yurdaer Kahraman, “Her projemiz altın değerinde ve aldığımız bu ödüller yeni yatırımlar için hem bize hem de iş birliği içinde olduğumuz paydaşlarımıza motivasyon sağlıyor’’. dedi.

Türkiye’nin önde gelen ticari gayrimenkul yatırımcılarından Fiba Commercial Properties (FİBA CP) yatırımı olan İnegöl AVM ile ilgili ayrıntılı bilgiye www.inegolavm.com.tr, FİBA Commercial Properties hakkında detaylara ise www.fibacp.com.tr adresinden ulaşılabiliyor.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@