banner143

banner170

banner164

banner171

banner157

banner165

İstegelsin’den Yandex İle Yeni Bir İş Birliği

Taptaze süpermarket istegelsin’in teslimatlarında rota optimizasyonu için gerçekleştirdiği anlaşma sektörde bir ilk olma özelliğini taşıyor.

Güncel 05.01.2022, 09:00 Melike Kaya Bayram
227
İstegelsin’den Yandex İle Yeni Bir İş Birliği

Taptaze süpermarket istegelsin için, kendi depolarında sakladığı ürünleri soğuk zincir kırılmadan müşterisinin buzdolabına ulaştırmak kadar, tam istenen saatte teslim etmek de büyük önem taşıyor.

Zengin ve çeşitli ürün yelpazesini, 10.00 ila 00.00 saatleri arasında eksiksiz ve tam zamanında müşterilerinin kapısına kadar götürmeyi taahhüt eden istegelsin, yoğun trafik ya da kapalı yollar nedeniyle teslimatta yaşanacak zaman kayıplarının önüne geçmek amacıyla Yandex. Routing’i kullanmaya başladı.

EKSİKSİZ VE TAM ZAMANINDA TESLİMATTA RAKİP TANIMIYOR

istegelsin, pazarda tahmini varış zamanını ayarlayan çözümlerden biri olan Yandex. Routing’in de katkısıyla siparişleri tam zamanında teslim etme oranında rekabetçi gücünü daha da öne çıkarıyor.

Lojistik maliyetlerini düşüren ve sipariş başına maliyette verimlilik sağlayan rota optimizasyonu, istegelsin’in en önemli ana vaatlerinden biri olan kaliteli hizmet ve ürünleri uygun fiyat ile sunma misyonunu daha da pekiştiren güçlerinden biri oluyor.

Yandex. Routing ile yapılacak iş birliği sayesinde aynı zamanda kat edilen kilometre mesafesinin yüzde 15 oranında azaltılması ve böylece daha az karbon emisyonu salınması yoluyla sürdürülebilirlik hedeflerine de anlamlı katkı yapılması planlanıyor.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@