banner143

banner72

banner164

banner171

banner157

banner165

İtalya Cosmoprof’ta Türkiye’den lüks botanik markası ;Lonjevite

Dünyanın en önemli kozmetik ve kişisel bakım ürünü fuarlarından biri 'Cosmoprof Worldwide Bologna’nın en özel bölümünde bir Türk markası “Lonjevite” yer alıyor.

Güncel 05.05.2022, 10:30 Melike Kaya Bayram
78
İtalya Cosmoprof’ta Türkiye’den lüks botanik markası ;Lonjevite

İtalya'nın Bologna kentinde dünyanın en önemli kozmetik ve kişisel bakım ürünü fuarlarından biri olarak kabul edilen 'Cosmoprof Worldwide Bologna’nın en özel bölümünde bir Türk markası “Lonjevite” yer alıyor. Güzellik ve Moda trendleri için oluşturulan özel Extraordinary Gallery’de özel davetli olarak yer alan Lonjevite, binlerce uluslararası marka ve fuarın ziyaretçileri ile bir araya geldi.

Dünyadaki en prestijli kozmetik fuarı olan Cosmoproftarafından seçilen en özgün ve yeşil seçim etiketli markalara özel olarak ayrılmış bir alanda yer alan Lonjevite, uluslararası alıcıların, güzellik editörlerinin ve blog yazarlarının yeni ürünleri ve gelecek trendleri keşfetmek için geldiği bir alanda ziyaretçiler ile buluştu.

En lüks botanikler ile susuz güzellik
Cildin gençliğini koruması için uzun süren Ar-Ge çalışmaları sonucu susuz olarak üretilen Lonjevite serumları, aromasını yüzde 100 doğal uçucu yağlardan alıyor.
Onlarca lüks botanikle formüle edilen dengeleyici serumlar, cilde hızla nüfuz eden hafif bir dokuya sahip.Türkiye’den sonra başta İtalya olmak üzere Avrupa’da da satılmaya başlayacak olan marka, cilt dokusunu iyileştirmek ve bariyeri onarmak için Dermatolog tavsiyesi ile tüketicilere ulaşıyor.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@