banner24

banner72

banner164

banner171

banner26

banner165

İtü’nün Merakla Beklenen Uluslararası Ödüllü Etkinliği Gobi 30 Bin Kişiyle Rekor Kırdı

İTÜ ilk uluslararası öğrenci zirvesi olma özelliğini de taşıyan Global Opportunities in Business and Investment (GOBI) bu yıl da büyük alkış topladı.

Güncel 19.04.2022, 13:15 19.04.2022, 12:13 Melike Kaya Bayram
47
İtü’nün Merakla Beklenen Uluslararası Ödüllü Etkinliği Gobi 30 Bin Kişiyle Rekor Kırdı

Türkiye’nin en köklü üniversitelerinden İstanbul Teknik Üniversitesi öğrencileri tarafından 13 yıldır “Bu Bir Hayal Ürünüdür!” mottosu ile dünyanın dört bir yanından gelen katılımcılara ev sahipliği yapan Global Opportunities in Business and Investment (GOBI)etkinliği bu yıl rekor bir katılımla noktalandı. Ulusal ve uluslararası bir organizasyon olmasıyla da bilinen GOBI, evrensel konularda rehber olmayı, onlara yeni fırsatlar sunmayı amaçlayarak “İnsanı Yeniden Tanımla!” sloganıyla binlerce kişinin hayatlarına dokunmaya çalıştı. Dünyanın dört bir yanından iş dünyası ve akademik çevrenin yakın takibinde olan etkinlik 30 bin kişi gibi rekor bir katılımla takip edildi.

ÇOK SAYIDA ALANINDA PROFESYONEL İSİM SEKTÖREL GÜNDEMİN NABZINI TUTTU

Yaklaşık 40 dakika civarında süren oturumlarla İnovasyon, Değerler, Evrensellik, Teknoloji, Değişim, Potansiyel, Etki, Zorluk, ve İnsan temaları üzerinde duruldu.

Etkinlikkapsamında Sabancı Holding Enerji Grup Başkanı Kıvanç Zaimler, KordSA Global İnsan Kaynakları Grup Müdürü Elif Gül, Migros Up Grup Müdürü Dr. Ayşegül Özkavukçu, DOF Robotik San. A.Ş. Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Mertcan, Brand İstanbulPR Ajans Başkanı Hatice Kumalar ve daha çok sayıda profesyonelisim açıklamalarıyla sektörel gündemin nabzını tuttu.

30 BİNİ AŞKIN KİŞİ ONLİNE OLARAK TAKİP ETTİ

SABANCI’nın Global Sponsor olarak yer aldığıve  3 gün sürenetkinliğe KORDSA, BIERSDORF, VAN HORNE ve DOF ROBOTICS Altın Sponsor olarak desteklerini sundu.TURKNET ve BRANDİSTANBULPR ise etkinlikte İletişim Sponsoru olarak yer aldı.

İTÜ Maçka Fakültesi Mustafa Kemal Amfisi’nde hibrit bir şekilde gerçekleştirilen etkinliğe İTÜ ağırlıklı olmak üzere İstanbul’un çeşitli lise ve üniversitelerinden katılımsağlanırken, etkinliğin her adımını30 bini aşkın online izleyici,dünyanın dört bir yanından canlı olarak takip etti.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@