banner143

banner72

banner164

banner171

banner157

banner165

İyzico, Kadın Girişİmci Destek Programı ile Üreten Kadınlara Destek Oluyor

Türkiye’nin finans teknolojileri lideri iyzico’nun,iş ortakları Google, Good4Trust, IdeaSoft, Paraşüt, Mükellef ve Webtures ile birlikte hayata geçirdiği "iyzico Kadın Girişimci Destek Programı"nda başvuru süreci tamamlandı.

Güncel 20.08.2021, 17:00 Melike Kaya Bayram
99
İyzico, Kadın Girişİmci Destek Programı ile Üreten Kadınlara Destek Oluyor

“Ödemeyi demokratikleştirmek ve herkes için ulaşılabilir kılmak” amacıyla internetten alışveriş deneyimini hem alıcılar hem de satıcılar için kolaylaştıran iyzico, bu kez kadın girişimcilerin hayatını kolaylaştırarakonlara destek olmayı hedefliyor. Bu amaçla iş ortakları Google, Good4Trust, IdeaSoft, Paraşüt, Mükellef ve Webtures ile birlikte "iyzico Kadın Girişimci Destek Programı"nı hayata geçiren şirket, başvuru sürecinin ardından 70 kadın girişimciye finanstan eğitime, pazarlama ve tanıtımdan özel indirimlere kadar birçok avantaj sunucak. Yıl içerisinde 6 aylık periyotlarla programa yeni kadın girişimcileri dahil edecek olan iyzico, kadın girişimcilere kapsamlı desteğini sürdürecek.

İYZİCO CEO’SU BARBAROS ÖZBUĞUTU: “HER KOŞULDA ÜRETMEYE DEVAM EDEN KADINLARIN  MÜCADELESİNE DESTEK OLACAĞIZ”

Girişimcilik ekosistemine özellikle de kadın girişimcilere büyük önem verdiklerini belirten iyzico CEO’su Barbaros Özbuğutu, “iyzico olarak topluma, çevreye ve kültüre fayda sağlayacak projelerin daha da artması gerektiğini düşünüyoruz. Bu noktada kadın girişimcilerin desteklenmesi de bizim için büyük bir önem taşıyor.

IYZICO VE IŞ ORTAKLARINDAN, KADIN GIRIŞIMCILERE ÖZEL AVANTAJLAR

Program çerçevesinde kadınlar ilk 6 ay 0 komisyon desteğine sahip olurken; sosyal medya tanıtım desteği, dijital pazarlama ve online satış alanlarında ücretsiz eğitimler de alabilecek. iyzicoiş ortakları Google, Good4Trust, IdeaSoft, Paraşüt, Mükellef ve Webtures da program dahilindeki kadın girişimcilere özel indirim imkanları tanıyacak.

#KadınGirişimcininyanındayız sloganıyla hayallerinin peşinden gitmek isteyen binlerce kadın girişimci ayrıca iyziconun e-ticaret dünyasında fırsatlar yaratan "iyzico ile Öde" ürünüyle müşterilerine farklı ödeme alternatifleri sunma şansını da yakalayacak.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@