banner143

banner72

banner164

banner171

banner31

banner165

Johnson and Johnson Vision, Küresel İklim Konusunda Da Sektöre Öncülük Ediyor

Johnson&Johnson Vision üretim tesislerinde enerji verimliliği ve yenilenebilir enerji projeleri, yılda 48.000 tondan fazla karbondioksit tasarrufu sağlıyor.

Güncel 09.01.2023, 14:30 Melike Kaya Bayram
54
Johnson and Johnson Vision, Küresel İklim Konusunda Da Sektöre Öncülük Ediyor

Johnson and Johnson Vision 2030 yılına kadar karbon nötr olmak için çalışmalarına devam ediyor. Johnson&Johnson Vision üretim tesislerinde enerji verimliliği ve yenilenebilir enerji projeleri, yılda 48.000 tondan fazla karbondioksit tasarrufu sağlıyor. Bu miktar 10.000 adetten fazla arabanın ürettiği karbondioksit miktarına eşit bulunuyor.

2022 yılı itibari ile tüm Johnson and Johnson Vision kontakt lensler yüzde 100 yenilenebilir elektrik kullanılarak üretilmeye başlandı.Bu yenilik, Johnson and Johnson Vision’ın elektrik ihtiyacının tamamının yenilenebilir enerjiden sağlama küresel iklim hedefine üç yıl erken ulaşmasını sağlayacak.

Bunun yanı sıra, Johnson and Johnson Vision, Avrupa’da müşteri sipariş teslimlerinde plastik poşet kullanımını da kaldırarak yılda 10 ton plastik tasarrufu ve ayrıcayılda 8,5 milyondan fazla kontakt lens, ambalaj ve folyonungeri dönüşümünüde sağladı. Ayrıca,Johnson and Johnson Vision, “Kullanım Talimatları” yerine “Elektronik Kullanım Talimatları” kullanımınahazırlanıyor.

1970 yılından bu yana kontakt lens üreten Johnson and Johnson Vision 1997 yılından bu yana Türkiye’de uzman ekibi ile faaliyet gösteriyor. Johnson & Johnson Vision Türkiye Ticari Müdürü Pelin Kurt, “Göz sağlığı ile ilgili bugüne kadar gerçekleştirdiğimiz ilklere yenilenebilir enerji konusunda attığımız adımlar ile devam ediyoruz. Sektöre bu konuda da öncülük etmek bizi mutlu ediyor”dedi.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@