banner143

banner72

banner164

banner171

banner31

banner165

Kale Banyo’dan Suya İyi Bakan Kampanya

Kale Banyo, tasarruf teknolojisi ve estetik tasarımlarıyla yeni fotoselli armatürlerini cazip fırsatlarla tüketicilerle buluşturan yeni kampanyasını duyurdu.

Güncel 02.03.2022, 08:45 Melike Kaya Bayram
134
Kale Banyo’dan Suya İyi Bakan Kampanya

Bilinçli su tüketiminin çok daha önemli hale geldiği günümüzde, Kale Banyo; doğaya dost, çevreci, sürdürülebilir ürün ve projeleri ile yaşama su olmaya devam ediyor. Kale Banyo şimdi de su tüketiminde sağladığı yüksek tasarruf oranları ile fark yaratan yeni nesil tasarım felsefesiyle ürettiği seçili fotoselli armatürlerini, suya iyi bakan kampanyasında cazip fırsatlar ile tüketicilerle buluşturuyor.

Gelişmiş akış sistemine sahip Kale Banyo fotoselli armatürler optimum su verimliliği sağlarken, her damlanın kıymetini bilen akıllı sensör özelliği sayesinde suyun boşa akmasını engelleyerek, sürdürülebillir gelecek için su kaynaklarımızı korumaya yardımcı olur. Bugün sahip olduğumuz suyu yarınlara saklar.

Temassız ve yüzde 100 hijyenik çözümler

Ürünlerinde fonksiyonellik, düşük su tüketimi ve dayanıklılık gibi birçok özelliği bir arada sunan Kale Banyo; fotoselli armatürleri ile yaşamımıza sıfır temas ile yüzde 100 hijyenik çözümler getiriyor.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@