banner24

banner170

banner164

banner171

banner157

banner165

Kale Grubu’nun Kurucusu İbrahim Bodur Vefatının Altıncı Yılında Anılıyor

Kale Grubu’nun kurucusu ve Onursal Başkanı Dr. (h.c.) İbrahim Bodur, vefatının altıncı yıl dönümünde büyük özlem ve rahmetle anılıyor.

Güncel 24.05.2022, 10:30 24.05.2022, 09:22 Melike Kaya Bayram
81
Kale Grubu’nun Kurucusu İbrahim Bodur Vefatının Altıncı Yılında Anılıyor

Türkiye sanayine hayatını adamış duayen bir iş insanı, uzak görüşlü bir girişimci, bayrağını ve milletini her şeyin önünde tutan bir vatansever, iş hayatında kazandıklarını Türkiye ve Türk insanına sunan bir halk adamı olan, Kale Grubu’nun kurucusu ve Onursal Başkanı Dr. (h.c.) İbrahim Bodur, vefatının altıncı yıl dönümünde Çan ve İstanbul’da gerçekleştirilen mevlit törenleri eşliğinde büyük özlem ve rahmetle anılıyor.

Zeynep Bodur Okyay: “Bize emanet ettiği değerler, gelecekle aramızda köprü kuruyor”

Kale Grubu Başkanı ve CEO’su Zeynep Bodur Okyay, her adımlarında babası İbrahim Bodur’un emanetini yüceltmek ve değerlerini yaşatmak için büyük çaba gösterdiklerini belirterek“Altı yıl önce onu ebediyete uğurlarken; ağaçlarını sulamakla kalmayıp, yanına var gücümüzle yenisini eklemeye, binlerce kişilik ailemizi büyüteceğimize, elini tuttuğu çocuklara gelecek, kalbini açtığı çalışanlarına umut olacağımız, geliştirmek için gelişeceğimize, öğretebilmek için öğreneceğimize, her koşulda paylaşacağımıza ve dünyamıza iyi bakacağımıza söz verdik. Nitekim öyle de oldu.

Her zaman toplumsal fayda sağlamak için çalışan, davası uğruna tükenmeyen cesareti ile hayat boyu mücadele eden, yenilikçi bakış açısıyla hepimize ilham olan İbrahim Bodur’un bize intikal eden değerlerini yaşatarak yönümüzü tayin etmeye devam edeceğiz. Dün ile yarınımız arasında anlamlı bir köprü kuran bu değerler, gelecek nesillere bırakacağımız en anlamlı miras olacak.” diye konuştu.

Gençler ve sosyal girişimciler ‘Hayata Değer’ etkinliğinde Müze Gazhane’de buluşacak

Kale Grubu, bu yıl kurucusu İbrahim Bodur’u anmak için, gençler ve sosyal girişimcileri buluşturacak ‘Hayata Değer’ etkinliği düzenliyor.‘Birlikte, Bir İlkte’sloganıyla 30 Mayıs Pazartesi günü Müze Gazhane’de gerçekleşecek etkinlikte çeşitli paneller ve atölye çalışmaları yer alıyor.Etkinlikte, sosyal girişimcilik ekosisteminin başrol oyuncuları deneyimlerini paylaşırken, pazar yeri ve atölye çalışmalarıyla katılımcılara yeni deneyim fırsatları sunulacak. Etkinlik, üniversiteden yeni mezun olmuş profesyoneller, lise öğrencileri, sosyal girişimciliğe ilgi duyan ve daha iyi bir dünya için adımatmaya hazır her yaştan genci buluşturmaya hazırlanıyor.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@