banner143

banner170

banner164

banner171

banner31

banner165

Kaleseramik’ten Orman Yangınlarıyla Mücadeleye Destek

Antalya ve Muğla’daki afet bölgelerine 6 adet tam donanımlı özel konteyner banyo

Güncel 16.08.2021, 11:00 Melike Kaya Bayram
206
Kaleseramik’ten Orman Yangınlarıyla Mücadeleye Destek

Ülkemiz, günlerdir farklı illerde çıkan orman yangınları nedeniyle zor günlerden geçiyor. Yitirilen canlarla birlikte yok olan ormanlarımız, hepimizin yüreğini yakıyor. Bu ateşin söndürülmesi için günlerdir, gece gündüz demeden devlet-millet el ele amansız bir mücadele yürütüyor.

64 yıldır, uygarlığın yeşerdiği bu toprakların gelişip, kalkınması için sorumluluk alan, zenginliklerine sahip çıkmayı görev bilen Kaleseramik, bu amansız mücadelede üzerine düşeni yapmaya devam ediyor. Yangınların başladığı ilk günden bu yana devletin ilgili birimlerinin yanı sıra sivil toplum kuruluşları ve yerel yönetimler ile iş birliği içinde olan Kaleseramik, bu kapsamda afet bölgesinde acil ihtiyaç duyulan 6 adet tam donanımlı konteyner banyo hazırladı.

KONTEYNERLERDE BANYO, TUVALET VE BEBEK BAKIM BÖLÜMLERİ BULUNUYOR

Duş, tuvalet ve bebek bakım gibi bölümlerden oluşan özel yapım konteyner banyoların 3 tanesi Antalya, 3 tanesi ise Muğla’ya teslim edildi. Yoğun çabalar sonucu kısa sürede hazırlanan konteyner banyolar, yerel yönetimler tarafından afet bölgesinde ihtiyaç duyulan noktalara yerleştirilecek. Hijyen bakımları yapılan konteyner banyolar, afetten etkilenen, evleri yanan vatandaşların yanı sıra yangın söndürme çalışmalarında yer alan görevlilere hizmet verecek.

“YANAN SADECE ORMAN DEĞİL, ÇOCUKLARIMIZIN YARINLARIDIR”

Kaleseramik Genel Müdürü Altuğ Akbaş, “Doğaya ve çevreye saygının hiç olmadığı kadar önem kazandığı bir yüzyılın içindeyiz. Sahip olduğumuz zenginlikleri yarınlara taşımak için hepimize önemli sorumluluklar düşüyor. Kale Grubu olarak, bu anlayıştan yola çıkarak, #İyiBakDünyana hareketini başlattık. Şu anda yaşadığımız süreç, bu hareketin ne kadar önemli olduğunu bir kez daha gördük. Bugün gözlerimizin önünde yanan ormanlarımızın ateşi hepimizin yüreğini yakıyor. Bizlere nefes olan ormanlarımız birbiri ardına yanıp, kül oluyor. Yanan sadece orman değil, çocuklarımızın yarınlarıdır.

Bizler de Kaleseramik olarak, ilk günden bu yana yangınların bir an önce söndürülmesi için üzerimize düşeni yapmaya çalışıyoruz. Bu çerçevede yangınlarla mücadeleye destek olmak adına hazırladığımız özel donanımlı 6 konteyner banyoyu afet bölgesine gönderdik. Bundan sonra da hem yanan yüreklerin hem de toprağın rehabilitesi için destek olmaya devam edeceğiz” dedi.

Altuğ Akbaş, ayrıca başka afetlere karşı da bu özel yapım konteynerlerin üretmeye devam edeceklerini söyledi.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@