banner24

banner170

banner164

banner171

banner157

banner165

Kendi Cihazını 7 Ülkeye İhraç Ediyor

2012 yılında Fuat Dinçyılmaz tarafından kurulan D2 Grup Beyin Cerrahi ve Ortopedi branşlarında ürün tedariği amacıyla işe başladı.

Güncel 28.06.2022, 13:15 Melike Kaya Bayram
731
Kendi Cihazını 7 Ülkeye İhraç Ediyor

2012 yılında Fuat Dinçyılmaz tarafından kurulan D2 Grup Beyin Cerrahi ve Ortopedi branşlarında ürün tedariği amacıyla işe başladı ancak sonrasında estetik cerrahi alanında kullanılan birçok cihazın distribütörlüğünü yaptı. Şimdilerde ise D2 Grup'un kurucusu ve Ceo'su Fuat Dinçyılmaz genç yaşlarda başladığı iş hayatı ile tecrübelerini birleştirerek güzellik alanında büyük ilgi gören Frozen markasını yarattı. Frozen şu an Türkiye'deki başarısının yanısıra dünyada 7 ülkeye ihraç ediliyor.

7 ülkeye ihracat yapıyor, yeni hedefi ABD

Fuat Dinçyılmaz, Frozen markasının patent ve serum içeriklerinin tamamen kendilerine ait olduğunu yani Frozen’ın tamamen bir Türk markası olduğunu söylüyor. Yarattığı markanın ve ürettiği ürünlerin Avrupa’da büyük ilgi gördüğünü anlatan Dinçyılmaz, Almanya, Belçika, Hollanda, İsviçre, Fransa ve İngiltere gibi Avrupa ülkelerinin yanısıra Katar’da da Frozen ürünlerinin kliniklerde satılmaya başladığını dile getirdi. Ayrıca İngiltere’ye distribütörlük verdiklerini söyleyen Fuat Dinçyılmaz’ın şuanki hedefi ABD pazarı. Çok yakında ABD’de de satılmaya başlayacak Frozen'ın Frozen Face, Frozen Body ve Frozen Eyes olmak üzere farklı bölgelere uygun cihazları mevcut.

Frozen Nasıl Doğdu?

İş nedeniyle birçok fuara katılan Fuat Dinçyılmaz, Almanya’da katıldığı fuardan sonra, kendi markasını oluşturmaya karar verdi. İtalyanlarla ortak bir proje geliştirerek cilt üzerinde iğnesiz,acısız,ağrısız konforlu bir işlem sağlayan ürünler ve cihazlar üzerinde çalıştılar. Önce jel ve serumlar, sonrasında da o serumları cilt altına hızlı ve ağrısız şekilde enjekte edebilmek üzerine yoğunlaştılar. Bu sürecin sonunda Frozen markası doğdu.

‘Göksel-1’ isimli ürünümüz Beverly Hills’te kullanılıyor

Frozen markasının yanısıra özellikle estetik cerrahide kullanılan cihazlara uç ürettiklerini söyleyen Fuat Dinçyılmaz,Op.Dr.Abdülkadir Göksel ile birlikte tasarladıklarıuluslararası arenada büyük ilgi gören başlığa Göksel-1 ismini verdi. 3-4 yıldır kullanımda olan bu ürün şuanda 15 farklı ülkede bulunuyor. ABD’de ünlülere evsahipliği yapan Beverly Hills’te bile kullanılıyor. Göksel-1 ve kendi geliştirdikleri diğer uçların yanı sıraşuanda 3 farklı başlıkla ilgili de Ar-Ge çalışmaları devam ediyor.

Türkiye’de ve Dünyada hızlı bir büyümeye sahibiz

Türkiye’de cihazlarımız hemen hemen bütün şehirlerde var. 200’ün üzerinde noktamız bulunuyor. 2022 sonuna kadar %100’lük bir büyüme yakalayacağız ve 2023’te %200’lük bir büyüme öngörüyoruz. Amacım Türkiye’den çıkan biri olarak uluslararası alanda önemli birşeyleri başarmış olmak ve kendi alanımda arkamda bir isim bırakmak.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@