banner24

banner72

banner164

banner171

banner31

banner165

Keyifli Açık Hava Etkinlik Ve Toplantılarının Adresi Elite World Sapanca

Elite World Sapanca; konaklamanın yanı sıra açık ve kapalı alan etkinlikleri için çok cazip mekanlar sunarken çok tercih edilen oteller arasında yer alıyor.

Güncel 09.08.2021, 16:45 Melike Kaya Bayram
226
Keyifli Açık Hava Etkinlik Ve Toplantılarının Adresi Elite World Sapanca

Doğanın huzur veren atmosferinde ayrıcalıklı hizmetleri ile dikkat çeken Elite World Sapanca Convention&Wellness Resort, 136 bini kapalı, 44 dönümlük arazisi üzerinde faaliyet gösteriyor.

Bölgenin en büyük toplantı ve konaklama kapasitesine sahip olan, doğayı ve teknolojiyi mükemmel bir denge ile kurgulayan Elite World Sapanca Convention & Wellness Resort, tamamı balkonlu toplam 500 odası ve 1000 yatak kapasitesinin yanı sıra, kongre ve toplantı gruplarına da ev sahipliği yapabiliyor. Kongre turizmi için de iddialı bir yapıya sahip olan  Elite World Sapanca Convention&Wellness Resort’un toplam 2 bin 200 metrekarelik sütunsuz kongre salonu ile aynı anda yaklaşık 3 bin kişi her türlü organizasyon için bir araya getirilebiliyor.

Kapalı toplantı salonlarının dışında,etkinliklerini açık alanda yapmak isteyenler ise Elite World Sapanca’nın bin 200 metrekarelik yeşil alanında toplantı ve organizasyonlarını gerçekleştirebiliyor. Ayrıca otelin açık alanında gerçekleştirilecek takım aktiviteleri ile  katılımcıların motivasyonları daha da artıyor.

HEM VERİMLİ HEM DE KEYİFLİ TOPLANTILAR

Elite World Sapanca Convention & Wellness Resort’ta iş amaçlı toplantıları mutlu bir atmosfere çevirmek amacıyla Elite World Hotels tarafından tasarlanan zengin içerikli Business to Happiness (BtoH) konsepti sayesinde firmalar hem verimli hem de keyifli toplantılar ve kongreler düzenleyebiliyorlar.

Konsept içinde toplantı arasında yoga dersleri,motivasyon yükseltmekamaçlı özel masaj seansları,otel dışındaki alanlarda outdoor aktiviteler, workshop çalışmaları gibi birçok seçenekbulunuyor. Ayrıca otelde, game arena, bowling, biyolojik gölet, tenis kortları,basketbol sahası, açık havuz, aqua park, macera parktaki aktiviteler, spa ve masaj uygulamaları, akşamları yıldızları seyrederken havuz başında alınan aperatifler ile toplantı dışında keyifli zamanlar geçirilebiliyor

HİJYENİK VE GÜVENLİ BİR TATİL İÇİN ELİTE WORLD CARE

Elite World Hotels zincirinde yer alan tüm oteller, güvenli turizm sertifikasına sahip olup, yüksek önlem ve güvenlik tedbirleriyle hizmetlerini sürdürüyor.Elite World CARE (Covid-19 Anti Risk Ekibi) adındaki uzman ekiplerleaktif bir şekilde denetleme ve değerlendirmeler sürekli devam ediyor. Konforlu ve güvenli bir tatil için her detayın titizlikle düşünüldüğü Elite World Otelleri’nde misafirler yüzde 50 doluluğu aşmayacak şekilde geniş ve hijyenik alanlarda sosyal mesafeye dikkat ederek ağırlanıyor.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@