banner24

banner72

banner164

banner171

banner26

banner165

Kiğılı‘dan Doğru Smokin Ve Damatlık Seçim Rehberi

Davet, özel günler ve etkinliklerde şık görünmek isteyen erkeklere doğru smokin seçme konusunda rehber olan Kiğılı uzmanları, her zevke uygun tercihler sunuyor.

Güncel 19.04.2022, 11:00 Melike Kaya Bayram
234
Kiğılı‘dan Doğru Smokin Ve Damatlık Seçim Rehberi

Düğün sezonunun açılmasıyla smokinler bahar damatlarının vazgeçilmezi olurken, seçim konusunda dikkat edilmesi gereken noktalara dair soruları da beraberinde getiriyor. En özel anında şıklığıyla öne çıkmak isteyen erkeklere smokin seçiminde yol gösteren Kiğılı uzmanları, ince işçiliğin ustalıkla harmanlandığı şıklığı zirveye taşıyor.

Vücut tipine uygun smokinler: Slim, regular, comfort fit

Smokin seçiminde en çok dikkat edilen noktalar arasında yer alan vücut tipi, mevsimsel farklılıklar, renk tercihi ve kişisel zevklere uygun püf noktalarını paylaşan Kiğılı uzmanları, erkeklere şıklığın ve asaletin kapısını aralıyor. Vücut tipine göre seçimlerde smokin grubu ve diğer takımlarda olduğu gibi slim, regular ve comfort kalıp ön plana çıkıyor.Koleksiyonda yaka çeşitliliğini ön planda tutan Kiğılı stil danışmanları, şal yaka, kırlangıç ya da kruvaze yakasmokin modelleri ile damat adaylarının doğru seçim yapmasına olanak sağlıyor.

Siyah ve beyaz smokinler ile şıklığa zıt dokunuş

Modern dünyada nikâh ve düğün organizasyonlarında farklı konseptlerin tercih edilmesi smokinin renk seçiminde de etkisini gösteriyor. Smokin takım elbise modelleri düşünüldüğü zaman erkek modasında pek çok parçada olduğu gibi öne çıkan renk siyah oluyor. Beyaz smokin damatlık ise iddialı bir tercihe sahip erkeklere Kiğılı uzmanlarının önerisi oluyor. Beyaz smokin modelleri ayrıca ödül törenleri, açılışlar ve önemli organizasyonlarda da erkekleri şıklıkla buluşturuyor.

Farklı yer ve zamanda kullanım kolaylığı

Smokin takım elbise kombinleri farklı yer ve zamanlarda kullanım konusunda erkeklere avantaj sağlarken, ceketlerde kullanılan özel yaka detaylarının çıkarılabilir yapısı, klasik kombinlerde kullanımı mümkün kılıyor. Smokin takım elbise içeriğindeki yelek ve pantolonların da klasik kombinlerde ayrı ayrı kullanılması, şıklığı her yere taşımaya yardımcı oluyor.

Dikkatleri üzerine çekmek isteyen erkeklere Kiğılı smokinleri yakışır

Ceket, yelek, kuşak, pantolon gibi parçaların uyumuyla kendi tarzını ve kişiliğini yaratan erkeklerin tercihi olan smokinler, özel günlere şıklık getiriyor. Ceketlerde kullanılan özel yaka detayları çıkarılabilir olmasıyla kullanıcısına özgürlük sunarken, konforu üst düzeye çıkaran kumaş yapısı mevsim havasına uyum sağlıyor.Smokinler, şal yaka detayıyla yeni sezona farklı bir alternatif sunarken özenle tasarlanan kalıpları ise dikkat çeken bir görünüm sunuyor.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@