banner24

banner72

banner164

banner171

banner31

banner165

KOBİ’lerin Yüzde 70’i Dijital Reklamlarını Kendi Yönetiyor

Magnetiq, KOBİ’lerin çoğunlukla kendi yönettiği dijital pazarlamada karşılaştığı bariyerleri aşmalarını sağlayan yol arkadaşı olmaya devam ediyor.

Güncel 24.05.2022, 14:00 Melike Kaya Bayram
54
KOBİ’lerin Yüzde 70’i Dijital Reklamlarını Kendi Yönetiyor

Magnetiq geliştirdiği alt yapısı ve çözümleriyle, dijital pazarlama çalışmalarını profesyonel şekilde, tek bir platformdan yönetmek isteyen işletmelerin hayatını kolaylaştırıyor. 1.400’den fazla kullanıcıya hizmet veren platform, küçük ve orta ölçekli işletmelerin dijital reklamlarını her zamankinden daha hızlı, daha kolay ve daha profesyonel bir şekilde gerçekleştirmelerine olanak tanıyor.

Dijital reklam görsellerinin saniyeler içinde hazırlanmasını sağlayan platform, en popüler sosyal mecralarda kullanıcı dostu tek bir arayüzden reklamlarını yayına alabiliyorlar. Hedef odaklı geliştirilen Magnetiq algoritması, en verimli reklam geri dönüşü sağlamak üzere üstün performans sunuyor.

Magnetiq Kurucu Ortağı ve COO'su Ömer Ersin, “Geçen yıl kullanıma sunduğumuz , bu yıl ise akıllı öneriler, hazır hedef kitle bütçe önerileri gibi KOBİ’lerin hayatını daha da kolaylaştıracak yeni özelliklerle geliştirdiğimiz Magnetiq platformu, KOBİ’lerin en çok karşılaştığı zorluklardan biri olan dijital pazarlamanın üstesinden gelmesine olanak tanıyor. Yeni müşterilere ulaşmak ve mevcut müşterilerine yeniden ürün ve hizmetlerini hatırlatmak isteyen işletmeler için geliştirdiğimiz platform sayesinde dijital reklam süreçleri sadece birkaç adıma indirgeniyor. Geliştirdiğimiz yazılım sayesinde işletmelerin dijital reklam yayınları, profesyoneller ile çalışmaya bütçe ayırmaya gerek kalmadan optimize oluyor ve satışlarını artırıp, işlerini büyütmeye yardımcı oluyor” dedi.

Dijital pazarlama karmaşası son buluyor

KOBİ'lerin yaklaşık yüzde 70’i dijital pazarlama çalışmalarını kendileri yürütürken, reklam platformlarının zor ve karışık olması, görsel tasarım tarafında yaşanan sıkıntılar gibi nedenlerden sorunlar yaşanıyor. Bu noktada etkin bir çözüm sunma hedefiyle yola çıkan Magnetiq, pazarlama ekibi olmayan girişimlerin, tüm dijital reklamlarını verimli ve kolay bir şekilde yönetebilmesini sağlıyor.

Magnetiq, KOBİ’lerin dijital reklam tasarım ihtiyacını sektörlerine uygun hazır şablonlar ile hızlıca çözerken, Google, Facebook ve Instagram gibi ayrı ayrı olan reklam yönetim platformlarını tek bir arayüzde topluyor. Platformda şu anda Google, Facebook ve Instagram reklam panelleri yönetilirken, yakın zamanda TikTok ve Twitter gibi platformların da dahil edilmesi planlanıyor.

Yüksek performanslı dijital reklamlar tek platformda

Doğru kitleyi satış kanalına yönlendirerek, potansiyel müşterilere ulaşmak ve dönüşüm sağlamak zaman alan bir süreç. Ancak kullanıcılar, Magnetiq'in kolay arayüzü sayesinde tüm reklamları tek seferde daha hızlı ve etkili kurabiliyor. Üstelik sayısız stok fotoğraf erişimi, profesyonel tasarımcılar tarafından hazırlanan reklam şablonları ile KOBİ'lerin dijital pazarlama yolculuğunda satışlarını artırmalarına da destek oluyor. Daha fazla bilgi için www.usemagnetiq.com adresini kullanabilirsiniz.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@