banner24

banner72

banner164

banner171

banner26

banner165

Koç Topluluğu’nun Emekli Üst Düzey Yöneticilerini Buluşturan Koç-Yönder’den Anıtkabir Ziyareti

Koç-Yönder’in Yönetim Kurulu ve temsilciler,derneğin pandemi nedeniyle gerçekleştirilemeyen 25’nci yıldönümü etkinlikleri çerçevesinde Anıtkabir’i ziyaret etti.

Güncel 22.11.2022, 14:45 Melike Kaya Bayram
149
Koç Topluluğu’nun Emekli Üst Düzey Yöneticilerini Buluşturan Koç-Yönder’den Anıtkabir Ziyareti

Koç Holding ve Koç Topluluğu şirketlerinde çalışıp emekli olan üst düzey yöneticilerin bilgi ve birikimlerini toplumun hizmetine sunmak üzere 1995 yılında kurulan Koç-Yönder’in Yönetim Kurulu ve üyelerinden temsilciler, derneğin araya giren pandemi nedeniyle gerçekleştirilemeyen 25’inci kuruluş yıl dönümü etkinlikleri kapsamında Anıtkabir’i ziyaret etti.

Koç-Yönder Yönetim Kurulu Başkanı Davut Ökütçü: “Koç Topluluğu’nun köklü kültürünü ve bilgi birikimini toplumun hizmetine sunmaya devam ediyoruz

Ziyarete ilişkin açıklamada bulunan Koç-Yönder Yönetim Kurulu Başkanı Davut Ökütçü, şu ifadeleri kullandı: “Koç-Yönder olarak Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu Cumhuriyet’e, yolumuza ışık olan ilke ve devrimlerine bağlılığımızı ifade etmek, Koç-Yönder adına Aziz Atatürk’e minnet, özlem ve saygılarımızı arz etmek üzere Anıtkabir’deydik.Bu ziyareti kuruluşumuzun 25’inci yıldönümü olan 2020 senesinde gerçekleştirmeyi hedeflemiştik. Ancak araya giren pandemi sebebiyle 27’inci yılımızda vazifemizi yerine getirebildik. Her birimiz ‘Ülkem varsa ben de varım’ diyen merhum Vehbi Koç’un kurduğu Koç Topluluğu’nun şirketlerinde çalıştığımız dönemlerde olduğu gibi, bugün de Ulu Önderimizin bizlere miras bıraktığı değerleri ve fikirleri yaşatma hedefini sürdürüyoruz. Bugün 27’nci kuruluş yıldönümünü kutladığımız derneğimizin üyeleriyle birlikte Koç Topluluğu’nun köklü kültürünü ve bilgi birikimini toplumun hizmetine sunmaya, ülkemizin ekonomisi ve iş dünyası için deneyimlerimizi paylaşmaya ve gençlerimizin kariyer hayatlarındaki gelişimlerine katkıda bulunmayı sürdüreceğiz. Her şeyden önemlisi de aradan geçen çeyrek asırda olduğu gibi, budan sonra da Atamızın izinde yürümeye devam edeceğiz.”

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@