banner24

banner72

banner164

banner171

banner26

banner165

Koton Ve Yapay Zekanın Heyecan Verici Buluşmasına Tanık Olun

Trendlerin öncüsü Koton, dünyada ilk kez yapay zeka ile tasarlanmış bir koleksiyonu hayata geçirdi ve müşterileri ile buluşturdu.

Güncel 26.12.2022, 11:32 Melike Kaya Bayram
100
Koton Ve Yapay Zekanın Heyecan Verici Buluşmasına Tanık Olun

Koton tasarımcılarının moda uzmanlığı ve tasarım kabiliyeti, sınırsız yaratıcılığa imkan veren,yapay zeka laboratuvarı olarak tanımlanan Midjourney ile birleşerekgeleceğin modasını ulaşılabilir kılıyor.Koton tasarımcıları tarafından Midjourney ile tasarlanmış ve hayata geçirilmiş bu özel koleksiyon, yılbaşına özel hazırlanmış benzersiz 3 modelden oluşuyor.

Koton, Ağustos ayında “Rachel Araz x Koton Virtual Runway” projesiyle Türkiye’nin MetaVerse odaklı ilk defilesini gerçekleştirmişti. Şimdi modanın geleceğine imza atan “Koton A.I. Collection” projesiylemoda severler yapay zeka teknolojisi ile tasarlananürünleri ilk kezdeneyimleme fırsatı buluyor.

Hayalgücü ve yaratıcılığın yapay zeka imkanları ile birleştiği “Koton A.I. Collection” projesi için yaratıcı teknoloji ajansı ME ile güçlerini birleştiren Koton’un bu özel koleksiyonu seçili Koton mağazalarında ve koton.com adresinden ulaşılabilir.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@