banner24

banner170

banner164

banner171

banner157

banner165

Kozyatağı’nın Seçkin Projesi Mesa Koz’da Teslimler Başladı

MESA standartlarında seçkin yaşamı Kozyatağı’na taşıyan proje MESA KOZ’da teslimler başladı.

Güncel 24.08.2021, 13:30 Melike Kaya Bayram
291
Kozyatağı’nın Seçkin Projesi Mesa Koz’da Teslimler Başladı

Bölgesinin en iyi tasarlanmış projesi MESA KOZ,Ağustos ayında sahipleriyle buluşuyor ve MESA KOZ’da iş hayatı başlıyor. Anadolu Yakası’nın ulaşım, ticaret ve finans merkezi Kozyatağı’nda yaşam standartlarını zirveye çıkaran proje,307 bağımsız bölümden ve 28 kattan oluşuyor. Kusursuz ve konforlu bir iş ortamı sunmak için tasarlanan MESA KOZ’un yüksek standartlı ofisleri Adalar ve İstanbul manzarasına hakimiyet sağlıyor. Ofisler, kişiye özel tasarım esnekliği sunuyor ve kullanıcılarına ferahlık hissi veriyor. Kalan sınırlı sayıdaki ofisler teslim dönemine özel 0,99 faiz oranı, 60 ay vade fırsatı ilesahiplerini bekliyor.

MESA KOZ’da ofislerin boyutu 65,8 ile 311,35 metrekare arasında değişiyor. MESA KOZ, ünlü gurme restoran ve kafeleri, her ihtiyaca cevap veren ticari alanları, kat bahçeleri, Lounge katı, spor salonu, 7 gün 24 saat kesintisiz concierge, güvenlik ve resepsiyon hizmeti ve kapalı otoparkı ile ofis çalışanlarına ayrıcalıklı iş yaşamının kapılarını aralıyor. MESA KOZ’da çok özel bir Lounge’ın hizmet vereceği 19’uncu katın yanı sıra perakende ofis ve home ofisseçenekleri bulunuyor.

Sadece projeyi değil projenin etrafını da peyzaj ile renklendirmeyi amaçlayan MESA, tıpkı diğer projelerinde olduğu gibi MESA KOZ’u da bulunduğu bölgenin bitki örtüsüne uygun şekilde sığla ağaçları ile yeşillendirdi. Şehrin içinde bulunan projede yeşil ile oksijeni çoğaltmayı hedefleyen MESA, projelerinde kullanmak üzere kendi çiftliğinde yetiştirdiği sedir ağaçlarına MESA KOZ’da da yer verdi. Projenin içinde yer alan kat bahçelerinde bulunan süs havuzlarına ise Japon kirazları, Japon akçaağaçları, huş ağaçları eşlik ederken, projenin AVM girişinde ziyaretçileri zeytin ağacı bekliyor.

MESA KOZ kişiselleştirilebilir tasarımı ve sunduğu imkanlar ile birçok farklı meslek grubu tarafından tercih ediliyor. MESA KOZ’u tercih edenler, tercih sebepleri sorulduğunda öncelikle MESA markasının sağladığı prestij, ayrıcalık, güven ve kalitenin şirketlerine kattığı değeri vurguluyorlar. Projeyi modern, çevreci, akıllı, butik bir proje olarak değerlendiriyorlar. Deprem riskinin yüksek olduğu İstanbul’da son teknoloji yapı malzemeleri kullanılarak hayata geçirilmiş projede konforun, huzurun ve güvenin verimli bir çalışma ortamı sağlayacağına dair inanç, MESA KOZ’un tercihinde bir başka sebep oluyor. Yerli ve yabancı misafirlerin rahatlıkla ağırlanabileceği toplantı alanları ve yemek-alışveriş dükkânlarıyla kendi kendine yeten bir kampüs olması da MESA KOZ’u tercih edenler tarafından önemli bir avantaj olarak değerlendiriliyor. Projenin yönetim hizmetlerinin MESA’nın kontrolünde olması MESA kalitesinin inşaat sonrasında da devamı olarak kabul ediliyor. Tüm bu özelliklere ek olarak, MESA KOZ’un sahip olduğu stratejik konum gereği sunduğu ulaşım kolaylığı MESA KOZ’luların hayatını kolaylaştırıyor.

İstanbul’un en önemli ulaşım merkezlerinden biri olan Kozyatağı Kavşağı’nın hemen yanı başında yükselen MESA KOZ, birçok AVM, hastane ve eğitim kurumuna sadece birkaç dakika mesafede bulunuyor. Ayrıca MESA KOZ’dan Avrasya Tüneli ise 5 dakikalık, 3 farklı metro durağı sadece 2 dakikalıkyürüme mesafesinde. Avrasya Tüneli,E-5 ve TEM’in kesişim noktasında bulunan MESA KOZ, Anadolu Yakası’nın en zengin ulaşım aksında yer alıyor. 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsüne 15 dakika mesafede bulunan MESA KOZ’dan Bağdat Caddesi’ne 5dakika, Bostancı Sahili’ne10 dakikada ulaşmak mümkün.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@