banner143

banner170

banner164

banner171

banner157

banner165

Lise Öğrencileri İçin Drone Atölyesi Kuruluyor

Dronmarket, lise öğrencilerinin faydalanması için kendi bünyesinde drone atölyesi kurmaya hazırlanan Bakırköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne destek oluyor.

Güncel 01.04.2022, 14:33 Melike Kaya Bayram
194
Lise Öğrencileri İçin Drone Atölyesi Kuruluyor

Günümüzde Tarım, Enerji, Savunma, Güvenlik, Arama Kurtarma, Sağlık, Ulaştırma, Haritacılık ve Film-video başta olmak üzere pek çok alanda istihdam ve iş imkanı sağlayan drone pilotluğu, özellikle Z kuşağının gözde meslekleri arasında yerini aldı. Gençlerin artan bu ilgisinden yola çıkarak kendi bünyesinde liseli gençlerin faydalanabileceği bir drone atölyesi kurmak isteyen Bakırköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, bu konuda Dronmarket’ten destek aldı. Geçtiğimiz günlerde kurulacak atölye için drone malzeme tedariğini gerçekleştiren Dronmarket, vereceği destek kapsamında şimdi de gençlere drone toplama eğitimi verecek.

Gençlerin drone pilotluğuna ilgisinin her geçen gün arttığını söyleyen Dronmarket Genel Müdürü Serhan Yaldız; “Bakırköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün bu ilgiyi görüp liseli öğrenciler için bir drone atölyesi kurma fikri bizi çok mutlu etti. Geçtiğimiz günlerde kurulacak atölye için drone malzeme tedariğimizi yaptık. Şimdi de drone toplama eğitimimizi vereceğiz. Drone teknolojilerini öğrenmek için sabırsızlıkla bekleyen öğrencilerimiz ile buluşacağımız için çok mutluyuz” dedi.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@