banner143

banner170

banner164

banner171

banner31

banner165

Mama Luma Rusya Pazarında

Tasarım çizgisi ve koleksiyon çeşitliliğiyle küresel başarılarına bir yenisi ekleyen kız çocuk giyim markası Mama Luma, Rusya pazarına girdi.

Güncel 21.11.2022, 13:00 Melike Kaya Bayram
22
Mama Luma Rusya Pazarında

Türk girişimci Ata Sarı tarafından, 2017’de Santa Barbara’da kurulan kız çocuk lüks giyim markası Mama Luma,5 yılda 50’yi aşkın ülkeye ihracat gerçekleştirerek yıllık 100 bin adetlik satışaulaştı. Üretiminin yüzde 95’ini ihraç eden vegeçen yılı yüzde 40’lık ciro artışı ile kapatan marka, global başarılarına yenilerini eklemeye devam ediyor. Rusya pazarında etkinliğini arttıran ve CIS ülkeleriyle de distribütörlük anlaşması imzalayan Mama Luma 2023 yılında 2 milyon euro'luk bir gelir amaçlıyor.

“Rusya pazarında etkinliğimizi arttırıyoruz”

Mama Luma Kurucusu Ata Sarı, artık Rusya’da da Mama Luma giyildiğini belirterek şunları söyledi: “Bugüne kadar Amerika’dan Japonya’ya, Katar’dan Yeni Kaledonya’ya uzanan 50’nin üzerinde ülkeye ürünlerimizle ulaştık.  Londra, Milano ve Moskova’daki showroom’larımızın yanı sıra e-ticaret bizim en önemli kanalımız. Geçtiğimiz yılı elde ettiğimiz yüzde 40’lık ciro artış başarımızı bu yılda sürdürebilmek üzerine yeni pazarlardaki yerimizi güçlendirmeye odaklandık. Global marka yolunda yaptığımızın yatırımların karşılığını görmek bizleri daha da umutlandırıyor. Rusya ve İngiltere’de distribütörlük anlaşmaları imzaladık ve B2B kanalın 2021’ye nazaran daha iyi konumlandık. Rusya pazarında da etkinliğimizi durmadan arttırmaya devam ediyoruz. 2023 yılında 2 milyon euro'luk bir gelir amaçlıyoruz”

Hollywood’un küçük yıldızlarının tercihi

Yüzde 100 yerli bir marka olarak kurulan Mama Luma, ‘Made in Turkey’ etiketi ile Hollywood’un minik yıldızları tarafından da tercih ediliyor. Geçtiğimiz senelerde Faithe Herman, Stella Edwards, Madeleine McGraw ve Lexy Kolker gibi çocuk aktörlerin de tercihi olan Mama Luma, ‘Made in Turkey’ etiketli tasarımlarıyla ülkemizi küresel moda sahnesinde başarıyla temsil ediyor. Son olarak Marilyn Monroe’nun küçüklüğünü canlandıran minik yıldız Lily Fisher, kırmızı halıda Mama Luma’nın Snow Moon koleksiyonunda yer alan Silver Ruffle Sleeve Marilyn Dress giydi.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@