banner24

banner72

banner164

banner171

banner26

banner165

Mert Boysanoğlu, TED Üniversitesi'nde

MESA Mesken Yönetim Kurulu Başkanı Mert Boysanoğlu, TED Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Öğrencileri ile Bir Araya Geldi.

Güncel 30.12.2021, 14:00 Melike Kaya Bayram
135
Mert Boysanoğlu, TED Üniversitesi'nde

52 yıldır gayrimenkul sektöründe adı güven ile anılan MESA, sanat, spor ve eğitim alanlarında gençlere destek vermeye devam ediyor. MESA Mesken Yönetim Kurulu Başkanı Mert Boysanoğlu, ilk, orta ve lise öğrenimi tamamladığı, Türkiye’nin en köklü eğitim kurumlarından TED Koleji’ni de kuran Türk Eğitim Derneği’nin hayata geçirdiği TED Üniversitesi’nde Mimarlık Fakültesi öğrencileri ile bir araya geldi.

“Eskizden Geleceğe” teması ile gerçekleştirilen buluşmada Mert Boysanoğlu, kendi mimarlık kariyerinden bahsetti, ardından bir projenin en başından en sonuna kadar nasıl işlendiğini tüm detaylarıyla genç mimar adayları ile paylaştı. MESA’nın önemli projelerinden biri olan MESA Orman örneği üzerinden ise bir projenin tüm iş geliştirme süreçlerini aktardıktan ve konut mimarisinin geleceğinden bahsettikten sonra üniversitelilerden gelen soruları yanıtladı.

Konuşmasında MESA’nın bugüne kadar 130.000’den fazla konut ürettiğinibelirten Mert Boysanoğlu, “Bugün, konut ve ev anlayışı başka bir yöne evriliyor, sürdürülebilirlik giderek daha fazla önem kazanıyor. Biz de MESA olarak bu değişime ayak uydurmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Projelerimizi değişen ve değişeceğini ön gördüğümüz beklentilere uygun bir şekilde düzenliyoruz. MESA markası, 21.yüzyılda da gayrimenkul sektöründe öncü olmaya devam edecek.” dedi.

“Oxford School Of Architecture”da Mimarlık dalında lisans ve “Oxford Brookes School Of TownPlanning”de ise Şehir Bölge Planlama alanında yüksek lisans derecelerini alan Boysanoğlu, kariyerine 2000 yılında BSB LondonArchitects firmasında başladı, 2001 yılında çalışma hayatına InfoTron firmasında devam etti. MESA’daki kariyerine ise 2003 yılında şantiyede ince işler şefi olarak başlayan Mert Boysanoğlu, MESA’nın yurt içi ve yurt dışı projelerinde çeşitli görevler yürüttü. 2020 yılı itibariyle Yönetim Kurulu Başkanı olarak görev alan Boysanoğlu ayrıca MESA Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili’dir.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@