banner24

banner72

banner164

banner171

banner31

banner165

Migros Yerel Üreticilerden 12 Bin Ton Elma Alacak

Migros, yerel üreticilerden yaptığı ürün alımlarını arttıracak, çiftçiye ve bölgesel kalkınmaya verdiği desteği sürdürecek.

Güncel 06.10.2022, 15:45 Melike Kaya Bayram
20
Migros Yerel Üreticilerden 12 Bin Ton Elma Alacak

Türkiye’nin en büyük taze gıda alımı yapan perakende şirketi Migros, güçlü yatırımlarıyla tarımın ve yerel üreticinin en büyük destekçisi olmaya devam ediyor. Migros, Isparta’nın Eğirdir ve Antalya’nın Elmalı ilçesindeki üreticilerden alacağı 1.000 ton elmayı ülke çapındaki mağazalarında tüketicilere sunuyor. Yerel üreticilerden yıl içerisinde toplamda 12 bin ton elma alımı yapacak olan Migros, yerel üreticilerim ürünlerini ulusal pazara taşırken, taptaze lezzetli elmaları müşterilerine en uygun fiyatlarla ulaştıracak.

Üreticiler emeklerinin karşılığını vade beklemeden alıyor

Tarımsal üretimin devamlılığı ve çiftçilerimizin emeğinin karşılığını güvenle alabilmeleri için önemli destekler sağlayan Migros’un yaptığı alımlar karşılığında üreticiler, emeklerinin karşılığını vade beklemeden alıyor. Migros, önümüzdeki sene yerel üreticilerden yaptığı ürün alımlarını artırmak için çalışmalarını sürdürürken, çiftçiye ve bölgesel kalkınmaya verdiği desteği artırarak sürdürecek.

Yener Arslan: “Yerel üreticiye kurulduğumuz ilk günden bu yana büyük destek veriyoruz

Migros Ticaret A.Ş. Meyve Sebze Pazarlama Direktörü Yener Arslan, “Türkiye’nin en büyük taze gıda alımı yapan perakende şirketi olaraktarımsal üretimin devamlılığı ve çiftçilerimizin emeğinin karşılığını güvenle alabilmeleri için her türlü desteği sağlamaya devam ediyoruz. Bu kapsamda, Isparta’nın Eğirdir ve Antalya’nın Elmalı ilçesindeki üreticilerden alacağımız 1.000 ton elmayı ülke çapındaki mağazalarımızda müşterilerimize sunacağız. Yerel üreticilerden ise yıl içerisinde toplamda 12 bin ton elma alımı yapacağız. Bu kapsamda, üreticilerimiz emeklerinin karşılığınıhızla alma imkanına sahip olacaklar.Yerel üreticilerimize destek olurken, müşterilerimizi en taze ve kaliteli meyvelerle buluşturmayı sürdüreceğiz.” dedi.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@