banner24

banner170

banner164

banner171

banner31

banner165

Mobilya Sektörünün En Beğenilen Şirketi Çilek Mobilya’ya Ödül Verildi

21.’si düzenlenen “İş Dünyasının En Beğenilen Şirketleri” araştırmasının ödül töreni geçtiğimiz günlerde Conrad İstanbul Bosphorus Hotel’de gerçekleştirildi.

Güncel 21.06.2022, 10:45 Melike Kaya Bayram
372
Mobilya Sektörünün En Beğenilen Şirketi Çilek Mobilya’ya Ödül Verildi

İş dünyasından liderlerin katılımıyla düzenlenen ödül töreninde Çilek Mobilya adına ödülü, Çilek Mobilya Genel Müdürü Murat Bulca aldı.  Yaptığımız çalışmaların ödüle layık görülmesi bizim için gurur verici diyen Bulca, emeği geçen herkese teşekkür etti.

Sektörünün en beğenilen şirketi Çilek Mobilya, "Düş üretmek” mottosuyla gençlerin ve çocukların hayallerini süsleyen, onların ihtiyaçlarını gözeten, ergonomik, yenilikçi, eğlenceli, kaliteli, güvenli ve çevreye duyarlı, yeni duygular ve yeni deneyimler kazandıran özgün tasarımlara imza atmaya önümüzdeki yıllarda da devam edecek.

İş Dünyasının En Beğenilen Şirketleri Araştırması

Capital Dergisi’nin 21 yıldır sürdürdüğü İş Dünyasının En Beğenilen Şirketleri Araştırması, en beğenilen 20 şirketin yanı sıra her sektörde en beğenilen ilk 3 şirketi de belirliyor. Bu kapsamda “En Beğenilen Şirketler” araştırması online (CAWI) anket tekniği uygulanarak gerçekleştiriliyor. İş Dünyasının En Beğenilen Şirketleri, tüm iş dünyasının temsilcilerinin görüşleriyle belirlenirken, sektörlerin en beğenilen şirketleri ise ilgili sektörün profesyonellerinin görüşleriyle belirleniyor.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@