banner143

banner72

banner164

banner171

banner31

banner165

Modalife Mağazalara Sığmadı

Türkiye’nin önde gelen mobilya markası Modalife, 2022 yılında da 20’nin üzerinde yeni mağaza açma hedefine adım adım ilerliyor.

Güncel 22.02.2022, 16:00 Melike Kaya Bayram
157
Modalife Mağazalara Sığmadı

2021 yılında yurt genelinde toplam 50 bin metrekare alana yayılan 11 yeni mağaza yatırımıyla tüketicisine daha da yakınlaşan Modalife Mobilya, 2022’de bu rakamı ikiye katlama hedefine çok yakın! Sektöre kazandırdığı Düğün Paketi kavramı ile tüketicilerin ihtiyaç ve beklentilerini kalite, tasarım ve konforun ulaşılabilir halini sunarak karşılayan Türkiye’nin önde gelen mobilya markası Modalife’ın 13 bin metrekare büyüklüğündeki İstanbul-SiliviriAVM’si açıldı. Çocuk oyun alanı, kafe, otopark ve mescid alanlarıyla konforlu bir alışveriş deneyimi sunan, ayrıca deposu da bulunan İstanbul-Silivri AVM’nin ardından 7 bin metrekarelik İstanbul-Avcılar AVM de evini güzelleştirmek isteyen herkesin buluşma noktası.

MODALİFE, MALATYALILARIN DA HİZMETİNDE

Ulaşılabilir fiyatlar için tüketiciye doğrudan temas ilkesini benimseyen Modalife’ın, Türkiye’nin dört bir yanında kendi bünyesinde 150’den fazla mağazası bulunuyor. Ferah ve konforlu alışverişmekanları sunmak için çalıştıklarını vurgulayan Modalife Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tonga, yeni mağaza ve “Modalife AVM”lerin de müjdesini veriyor:

“2021 yılında mağazamızın olmadığı yerleşim birimlerini hedefleyerek toplamda 50 bin metrekare büyüklüğünde 11 yeni mağazamızı hizmete açtık. 50’ye yakın mağazamızı da yeni konseptimize uyarladık ki yenileme çalışmalarımız artan bir ivme ile devam ediyor. İstanbul-Silivri AVM ve İstanbul-Avcılar AVM’miz çok beğenildi. Şimdi de ilk kez Malatyalılarla buluşacak olmanın heyecanı içindeyiz.”

20’DEN FAZLA DÜĞÜN PAKETİ, YEMEK VE YATAK ODASI, 30’DAN FAZLA KOLTUK TAKIMI

Bir evin tüm mobilya ihtiyacını karşılayan, uluslararası kalite standartlarında üretilmiş, her tarza ve bütçeye uygun, estetik, fonksiyonel ve dayanaklıürünler konusunda iddiasını ortaya koyan Modalife Mobilya, ürün grupları ve çeşitliliği konusunda da alanında tek: 20’den fazla düğün paketi, 30’dan fazla koltuk takımı, 20’den fazla yemek ve yatak odası, 20’den fazla köşe takımı, 10 genç odası, 8 minimal yaşam konseptiürünü ile birbirinden şık tamamlayıcı pratik mobilyalar ve aksesuar setleri Modalife’ta!

Ayrıca şu anda “modalife.com”daön satışta olan ve Nisan ayında ülke genelinde evini güzelleştirmek isteyen dekorasyon tutkunları ile buluşmaya hazır 2022’nin en yeni mobilya grupları da var. Vanesa, Hürrem, Vivaldi Düğün Paketleri’ndeki eşsiz işçilik ve konforu, şimdiden “modalife.com”da görmek mümkün.

Türkiye genelinde kendi işlettiği 150’den fazla mağazanın yanı sıra Modalife, 30’u aşkın deposu ve ülkemizin her yerine en kısa sürede ulaşan sevkiyat ağıyla, tüm ürünlerini, cazip fiyat avantajları ve sadece Modalife’ta bulabileceğiniz “1 günde teslim”özelliğiyle sunuyor.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@