banner143

banner170

banner164

banner171

banner31

banner165

Multinet Up’ın Müşteri Hizmetleri Çalışmalarına Uluslararası Stevie Ödülleri’nden Ödül

Multinet Up, Müşteri Hizmetleri alanında Uluslararası Stevie Ödülleri’nde Yılın Müşteri Hizmetleri Ekibi kategorisinde ödül kazandı.

Güncel 16.08.2022, 15:30 Melike Kaya Bayram
42
Multinet Up’ın Müşteri Hizmetleri Çalışmalarına Uluslararası Stevie Ödülleri’nden Ödül

Multinet Up, müşteri hizmetleri alanında gerçekleştirdiği başarılı ve yenilikçi çalışmalarıyla dünyanın önde gelen uluslararası ödül programlarından biri olan Stevie Awards’ta Yılın Müşteri Hizmetleri Ekibi kategorisinde ödül almaya hak kazandı. Bu yıl on dokuzuncusu düzenlenen Stevie Awards’un Uluslararası İş Ödülleri (The International Business Awards) programı, Multinet Up’ınDijital Müşteri Temsilci Takımı projesini Bronz Stevie ile ödüllendirdi.

The International Business Awards,bu yıl 67 bölgeden başvuru alarak kamu-özel, kâr amacı güden ve gütmeyen, küçük ve büyük ölçekli birçok kurumun başvurusunu değerlendirerek ödül sahiplerini 15 Ağustos’ta açıkladı.Multinet Up, müşteri deneyimini iyileştirmek için yapay zekâ, RPA ve speechanalytics teknolojileriyle geliştirdiği Dijital Müşteri Temsilci Takımı projesi ile bronz Stevie ödülüne layık görüldü. Müşteri hizmetleri alanında yaptığı çalışmalarla müşteri memnuniyet oranını yüzde 87 artıran ve müşterilerinin işlem süresini yüzde 21 azaltan Multinet Up, müşteri işlemlerinin yüzde 35’ini tamamen dijital temsilcileri aracılığıyla gerçekleştiriyor.

2018’den sonra ilk defa bu yıl canlı katılımla gerçekleşecek olan The International Business Awards gala yemeği ve ödül töreni, 15 Ekim Cumartesi günü Inter Continental London Park Lane Hotel'de düzenlenecek.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@