banner24

banner170

banner164

banner171

banner26

banner165

Multinet’liler Son Bir Senede 1,5 Milyon TL Değerinde Tatlıpara Kazandı

Multinet Up, MultiNet Kart kullanıcıları için geliştirdiği sadakat platformu TatlıPara ile son 1 senede 1,5 milyon TL değerinde TatlıPara dağıttığını açıkladı.

Güncel 30.08.2021, 11:00 Melike Kaya Bayram
472
Multinet’liler Son Bir Senede 1,5 Milyon TL Değerinde Tatlıpara Kazandı

MultiNet Yemek Kartı ile öğle yemeği harcamalarında firmalara tasarruflu gider yönetimi hizmeti veren Multinet Up, kart kullanıcılarınahayatı kolaylaştıran ayrıcalıklar sunmaya devam ediyor.Şirketten yapılan açıklamaya göre MultiNet yemek kartı kullanıcıları geçtiğimiz sene ağustos ayından itibaren toplamda 1,5 milyon TL değerinde TatlıPara kazandı.

Multinet Up, 2013 yılında devreye aldığı yemek kartı sektörünün ilk sadakat uygulaması TatlıPara ilekart kullanıcılarına anlaşmalı MultiNet noktalarında yaptıkları alışverişlerde sanal para birimi TatlıPara kazanma fırsatı sunuyor. MultiNet Yemek Kartı kullanıcıları, kart bakiyelerine eklenenTatlıPara’ları 30 bine varan restoran, kafe, büfe ve marketten oluşan MultiNet üye iş yeri ağında diledikleri gibi harcıyor.

Multinet Up’ın işlem verilerine göre, 2020 Ağustos ayından bugüne dekyaklaşık TatlıPara ile 200 bin işlem gerçekleştirildi.

“AYDA ÜÇ YEMEK MULTİNET’TEN HEDİYE”

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Multinet Up SatışGenel Müdür Yardımcısı Didem Kuş: “Multinet Up olarak yeni nesil ürün ve hizmetlerimizi geliştirirken paydaşlarımızın hayatını kolaylaştıran bir çözüm ortağı olma hedefiyle çalışıyoruz.Hem kurumsal müşterilerimizin hem de son kullanıcıların ihtiyaçlarına en iyi şekilde yanıt vermek için hayata geçirdiğimiz ilklerle ve yeniliklerle, faaliyet gösterdiğimiz sektörlere liderlik ediyoruz.TatlıPara’yı da 2013’te yemek kartı sektörünün ilk sadakat uygulaması olarak kullanıcılarımızla buluşturduk ve 1,5 milyon TL’si son bir senede olmak üzere bugüne dek toplamda yaklaşık 6,5 milyon TL değerinde TatlıPara dağıttık. 1 TatlıPara’nın değeri 1 TL, kazanılan TatlıPara’lar MultiNet yemek kartı bakiyesine anında ekleniyor. Sosyal medya ve diğer kanalları analiz ederek sektör ve markamız hakkındaki konuşmaları sürekli olarak takip ediyor ve içgörüler çıkarıyoruz. Bu konuda yaptığımız araştırma da gösteriyor ki kasada ödeme deneyimi kart kullanıcısı için pürüzsüz olmalı. MultiNet kart kullanıcısı TatlıPara bakiyesini, ayrı bir hesaptan takip etmek zorunda kalmadan tek bir hesaptan yönetebiliyor ve kasada hızlı ödeme kolaylığı ile zamandan da kazanmış oluyor. 5 bin TatlıPara noktamız var. Kullanıcılarımız bu noktalarda kazandıkları TatlıPara’ları 30 bin noktadan oluşan üye iş yeri ağımızın tamamında harcayabiliyor.Sektörün en çok kazandıran sadakat uygulaması olan TatlıPara ile ay sonu gelmeden yemek kartı bakiyesini bitiren kullanıcılara bakiyelerini daha uzun süre kullanabilme fırsatı sunuyoruz. Düzenli puan kazanımında ayda üç yemek MultiNet’ten hediye oluyor.”

MultiNet Yemek Kartının diğer avantajlarından da bahseden Didem Kuş, “Multinet Up olarak odağımızda her zaman çalışan memnuniyeti var. Çözümlerimizi ve hizmetlerimizi geliştirirken hem firmaların operasyonel yükünü alıyor, onlara tasarruf ve maliyet avantajı sağlıyoruz; hem de çalışanları memnun edecek kampanyalar sunuyoruz. Yani TatlıPara, kart kullanıcılarımıza sunduğumuz avantajlardan yalnızca biri. Araç kiralamadan, sigorta çözümlerine, indirimli yoga paketlerinden sağlıklı beslenme paketlerine kadar birçok alanda, iş yeri çalışanlarının beklenti ve taleplerine yönelik iş birlikleri gerçekleştiriyoruz ve böyleceMultiNet’liler kendilerine özel kampanya ve indirimlerden yararlanıyor” dedi.

Multinet Up’ın avantajlar dünyası hakkında daha fazla bilgi edinmek için www.multinet.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@