banner143

banner170

banner164

banner171

banner31

banner165

MultiNetlilere Altın ve Gümüş Alımlarında İndirim Fırsatı Başladı

Natil Metal Rafineri’nin de en büyük yatırımcılarından olduğu İngiltere merkezli finansal teknolojiler şirketi Minted Türkiye ile iş birliği hayata geçirdi.

Güncel 25.05.2023, 10:15 Melike Kaya Bayram
24
MultiNetlilere Altın ve Gümüş Alımlarında İndirim Fırsatı Başladı

Çeşitli kurumsal iş birlikleri ile MultiNet yemek kartı kullanıcılarına avantajlı kampanya ve indirim fırsatları sunan Multinet Up, değerli metaller için birikim fırsatları sunan Minted Türkiye ile iş birliğini duyurdu. İş birliği kapsamında MultiNetliler Minted Türkiye’den altın, gümüş, ziynet alımlarında yüzde 1,5; altın ve gümüş birikim hesaplarında ise yüzde 0,50 indirim kazanıyor.

Multinet Up, İngiltere merkezli finansal teknolojiler (fintech) şirketi Minted ile yaptığı yeni iş birliği sayesinde kullanıcılarına avantajlar sunan kampanyalarına bir yenisini daha ekledi. MultiNetlilere özel altın, gümüş, ziynet alımlarında yüzde 1,5; altın, gümüş birikim hesaplarında ise yüzde 0,50 indirim Minted Türkiye mobil uygulaması içerisinden yapılacak olan altın gümüş alımları, fiziksel gram ve külçe altın-gümüş, ziynet eşyası ve diğer tüm ürünlerde geçerli.

31 Temmuz 2023 tarihine kadar devam edecek olan bu kampanyadan faydalanmak isteyen MultiNetliler Minted Türkiye mobil uygulaması ve https://market.minted.com.tr  e-ticaret web sitesi üzerinden avantajlı fiyatlarla ziynet alımı yapabilir ve birikimlerine başlayabilir.

Detaylı bilgi için www.multinet.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@