banner24

banner72

banner164

banner171

banner31

banner165

Muratbey'e Global Marka Yolculuğunda Turquality Gücü

Sektörün yenilikçi lideri Muratbey, Türkiye'nin dünyada benzeri olmayan markalaşma programında, Turquality® seviyesine yükseldi.

Güncel 06.09.2021, 16:00 Melike Kaya Bayram
72
Muratbey'e Global Marka Yolculuğunda Turquality Gücü

Türkiye’nin tamamen yerli sermayeli, milli peynir markası Muratbey, dünya çapında 5 kıtaya gerçekleştirdiği ihracatlar ile ülke ekonomisine döviz katkısı sağlamaya devam ederken, ülkemizin en prestijli Destek Programında “Turquality”seviyesine yükseldi.Muratbey Yönetim Kurulu Başkanı Necmi Erol, “Ülkemizin rekabet avantajını elinde bulundurduğu ve markalaşma potansiyeli olan ürün gruplarına sahip firmaların, kurumsallaşma ve gelişimlerini sağlayarak uluslararası pazarlarda kendi markalarıyla global bir oyuncu olabilmeleri ve söz konusu markalar aracılığıyla olumlu Türk malı imajının oluşturulması ve yerleştirilmesi amacıyla oluşturulmuş devlet destekli ilk ve tek markalaşma programı olan TURQUALITY®  programına Muratbey olarak kabul edilmenin gururunu yaşıyoruz. TURQUALITY® Programı’nın odağında, klasik ihracat desteklerinden farklı olarak salt ihracatı artırmak yerine firmaların markalaşma hedeflerine katkıda bulunmak yer almaktadır. Türkiye genelinde hizmet sektörü de dahiltüm sektörlerden sadece 199 firmanın 211 markasının kabul edildiği Turquality programının 200. firması ve 212. markası olduk. Bu kapsamda Türkiye ekonomisine ve katma değerli ihracatına sağladığımız katkı ile TURQUALITY®  programında, süt ve süt ürünleri sektöründende 3. marka olmanın mutluluğunu yaşıyoruz” şeklinde konuştu.

YENİ ÜLKELER, YENİ FIRSATLAR

Erol, “Daha önce marka destek kapsamında olduğumuz ve şimdi en süt seviyeye yükseldiğimiz, globalrekabet gücümüzü üst noktalara taşıyacak TURQUALITY® Programı sayesinde operasyonel yapımızda, ihracatta, yüksek katma değer elde etmede, gelişimde ve sürdürülebilirlikte ilerleyecek, ülke ekonomimize katkı sağlamayı sürdüreceğiz. Bu destek ve motivasyonla yeni ülkelere daha güçlü girecek veTürk markası olarak bilinirliliğimizi ve algımızı yukarılara taşıyarakstratejik hedeflerimiz doğrultusunda hızla ilerlememizi sürdüreceğiz” dedi.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@