banner143

banner72

banner164

banner171

banner157

banner165

Mutfaklarda Pratik Dekorasyon Önerileri

Hayal ettiklerinizi ihtiyaç doğrultusunda özgün tasarımlarıyla yaşanabilir hale getiren Günsan Elektrik, mutfakta hem rahatlık hem de tasarımı öne çıkarıyor.

Güncel 06.10.2022, 15:02 Melike Kaya Bayram
21
Mutfaklarda Pratik Dekorasyon Önerileri

Teknolojik avantajları tasarımla buluşturarak yaşam alanlarında değer yaratan Günsan Elektrik, mutfaklarda Eqona Pratik serisi ile kalite, konfor ve tasarımı bir arada sunuyor. Her aşamada kullanıcıların ihtiyaçlarını dinleyen Günsan Elektrik,  Eqona Pratik serisinde yer alan Telefon Tutucu, Anahtarlık, Notluk ve Saat ve Dereceli Anahtar ile pratiklik anlayışını yeniden yorumluyor.

Tek seri birçok çözümle geliyor

Eqona Pratik serisi ürünler, sahip oldukları yaratıcı dokunuşlar ile standart elektrik anahtarlarının çok daha ötesine geçiyor. Günsan Elektrik, Telefon Tutucu Anahtar ile üzerinde yer alan sabit alan sayesinde telefon şarj edilirken telefonu koyacak yer bulma sorununu ortadan kaldırıyor. Anahtarlık Priz, unutkan aile bireylerinin anahtarlarının yerini kolayca bulmasına yardımcı oluyor.  Saat ve Dereceli Anahtar, üzerinde bulunan LED göstergesi sayesinde oda sıcaklığı ve saat hakkında anlık bilgi veriyor. Notluk, ışık anahtarının altında bulunan notluğuyla hatırlanması gereken detayların yazıldığı notları her daim göz önünde tutuyor.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@