banner24

banner72

banner164

banner171

banner157

banner165

Ng Kütahya Seramik, İkinci Kez “Türkiye’nin En İtibarlı Seramik Markası” Oldu

Türk seramik sektörünün lider ismi NG Kütahya Seramik, üretimdeki gücü ve üst düzey hizmet anlayışıyla sektörün en itibarlı markası konumunu pekiştirdi.

Güncel 26.03.2021, 14:30 26.03.2021, 14:15 Melike Kaya Bayram
137
Ng Kütahya Seramik, İkinci Kez “Türkiye’nin En İtibarlı Seramik Markası” Oldu

Yeni nesil tasarımları, inovatif ebatlı ürünleri ve teknolojideki üstün gücüyle seramik sektörünün gelişimine yön veren NG Kütahya Seramik, bu iddiasını kamuoyunu temsilen aldığı ödüllerle destekliyor. Türkiye İstatistik Kurumu’nun “Türkiye Örneklemi” kabul ettiği, Yıldız Teknik Üniversitesi ve Bursa Teknik Üniversitesi öğretim üyelerinin akademik denetiminde, 26 bölge ve 72 ilde yaklaşık 12 bin kişi ile görüşülerek gerçekleştirilen araştırmada, seramik sektöründe “Türkiye’nin En İtibarlı Markası” olan NG Kütahya Seramik, sektördeki konumunu bir kez daha tescilledi.  

TÜRKİYE’NİN MİLLİ GÜCÜ OLARAK DÜNYADA ÜSTÜN TEMSİL GÜCÜ

Dünyanın en büyük seramik üreticilerinden İtalya ve İspanya’ya Türk ürünlerini ihraç eden, seramiğin anavatanı Çin pazarında aktif bir konumda yer alan NG Kütahya Seramik, fark yaratan başarı hikayelerinin izinden gidiyor. Sahip olduğu üstün teknolojisi, AR-GE ve inovasyondaki gücü, sınırları aşan tasarımlarıyla kaliteli hizmet anlayışını bir araya getirerek, Türkiye’nin milli gücü olarak ülkemizin dünyadaki vitrinine değer kazandırmayı sürdürüyor.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@