banner24

banner170

banner164

banner171

banner31

banner165

Ng Kütahya Seramik Ve Kütahya Porselen’e Elmas Marka Ödülü

Türkiye İtibar Akademisi tarafından bu yıl 4’üncüsü gerçekleştirilen Ekonomiye Fayda Endeksi araştırması sonuçları açıklandı.

Güncel 11.11.2022, 10:45 Melike Kaya Bayram
111
Ng Kütahya Seramik Ve Kütahya Porselen’e Elmas Marka Ödülü

Kahvaltılardan davetlere hayatın her anı için işlevselliği estetikle buluşturan koleksiyonlar sunan, yenilikçi zamansız, fark yaratan tasarımlarıyla olduğu kadar sürdürülebilir iş anlayışı, yeni nesil teknolojiler ile gerçekleştirdiği inovatif çalışmaları ve kurumsal sosyal sorumluluk stratejileri ile de dikkat çeken Kütahya Porselen, ödüllerine yenilerini eklemeye devam ediyor.

Türkiye İtibar Akademisi tarafından bu yıl 4’üncüsü gerçekleştirilen Ekonomiye Fayda Endeksi araştırması sonuçları belli oldu. Ürün ve hizmetleri ile fark yaratan, yönetim performansı ile toplum tarafından en çok takdir gören, Türkiye ekonomisine ve sosyal yaşama en çok fayda sağlayan kurum ve markaların elmas, platin ve altın liglere ayrıldığı endeksin kazananları açıklandı. Bu çerçevede Kütahya Porselen, 2021’de olduğu gibi 2022’de de kendi sektöründe Elmas Marka seçilerek başarısını bir kez daha taçlandırdı. Beykoz Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleşen ödül töreni iş, sanat, medya ve cemiyet dünyasını bir araya getirdi.

NG KÜTAHYA SERAMİK’E 2 ÖDÜL

NG Kütahya Seramik, Ekonomiye Fayda Endeksi Araştırması’nda 3. kez Elmas Marka seçildi.
Araştırma sonuçlarına göre NG Kütahya Seramik, seramik sektöründe Elmas ligde yer alan marka oldu. Türkiye İtibar Endeksi, Türkiye Gençlik Endeksi, Türkiye Müşteri Memnuniyeti Endeksi ve Ekonomiye Fayda Endeksi’nde iki yıl üst üste sektörel derece elde eden kurumların Türkiye’nin sembol markası sertifikası ile ödüllendirildiği törende NG Kütahya Seramik, Türkiye’nin sembol markası ile de ayrıca ödüllendirildi.


GÜLDEN GÜRAL: “ALDIĞIMIZ HER YENİ ÖDÜL MOTİVASYONUMUZU ARTIRIYOR”


Ödül törenine katılan 
Kütahya Porselen Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Kütahya Seramik Yönetim Kurulu Üyesi Gülden Güral, konuşmasında şunları kaydetti: “Hem sektöre hem de Türkiye ekonomisine sosyal ve ekonomik bir değer sunmak bilinciyle çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bu kapsamda sahip olduğumuz üstün teknolojimiz, Ar-Ge ve inovasyondaki gücümüz, fark yaratan tasarımlarımızla kaliteli hizmet anlayışımızı bir araya getirerek sektörümüzün gelişimine yön veriyoruz. Gerek dünya gerekse sektör sürekli bir değişim halinde. Dolayısıyla sunduğumuz hizmetlerle ekonomik değer yaratırken sürekli olarak sektörün ve tüketicilerin beklentilerini araştırmak, analiz etmek, bu çerçevede yeni stratejiler geliştirmek ve uygulamaya koymak kurumsal gelişimin sürekliliği açısından çok önemli. Bu anlamlı ödüllere layık görülmek her zaman bize gurur veriyor ve motivasyonumuzu artırıyor. Bu ödülleri almamızda payı olan ve titizlikle çalışan tüm arkadaşlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum.”

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@