banner24

banner170

banner164

banner171

banner26

banner165

Niz Olive’e bir Ödül de Japonya’dan

Niz Olive, Japonya’da düzenlenen ve Asya’nın en prestijli zeytinyağı yarışmaları arasında yer alan JOOP 2023’ten de ödülle döndü.

Güncel 07.06.2023, 13:30 Melike Kaya Bayram
15
Niz Olive’e bir Ödül de Japonya’dan

Memecik türü zeytinle butik üretim koşullarında yüksek polifenollü zeytinyağı üreten Niz Olive, Japonya ve Asya’da mükemmel natürel sızma zeytinyağı üretimini teşvik etmeyi amaçlayan, dünyanın en zorlu ve önemli yarışmalarından biri olan The Organizing Committee of the Japan Olive Oil Prize’da (JOOP) “Gold Award” kazandı. Dünyanın her noktasından kaliteli sızma zeytinyağlarını Japonya’da tanıtmak için bu yıl 11’inci kez düzenlenen yarışmaya 23 ülkeden 538 zeytinyağı firması katılım gösterdi. Zeytinyağı tadımı konusunda uzman yedi jüri üyesinin değerlendirmesi sonucuna göre Gold Award kazanan Niz Olive, dünya çapındaki başarılarına bir yenisini daha ekledi.

 “Butik zeytinyağı üreticilerinin piyasadaki itibarını koruması için en önemli şart her alanda süreklilik”

Asya bölgesinin en prestijli yarışmalarından biri olan ve zeytinyağı firmalarının Japonya pazarındaki bilinirliğine yüksek katkı sağlayan JOOP’ta bir kez daha ödül almaktan mutluluk duyduklarını ifade eden Niz Olive Yönetim Kurulu Üyesi Berna Küçükkaya, “Kurulduğumuz günden bu yana ülkemizde yurt dışı arenada temsil etmekten gurur duyuyor, kazandığımız ödüllerle doğru yolda olduğumuzu kanıtlıyoruz. Kendi sektörümüz özelinde gerek ülkemizde gerekse dünyada çok ciddi bir rekabet mevcut. Bu noktada butik zeytinyağı üreticisinin piyasadaki itibarını koruması için de en önemli şart her alanda süreklilik. Geçen yıl JOOP’a ilk kez katılıp ödül kazanmıştık. Bunu bu yıl da devam ettirmek bizim için öncelikli amaçtı ve başardık. Butik üretim metotlarının her adımında tüketicimizin kaliteli zeytinyağına ulaşması için özen gösteren bir marka olarak bundan sonra da katıldığımız yarışmalarda sevgi ve tutkumuzun karşılığını almayı hedefliyoruz” dedi.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@