banner143

banner72

banner164

banner171

banner157

banner165

Octagon Türkiye’de Bir İlki Yaşattı

Türkiye’de bir ilk olma özelliği taşıyan Octagon Karma Dövüş Sanatları Müsabakaları Kocaeli Şehit Recep Topaloğlu Salonu’nda gerçekleşti.

Güncel 24.10.2022, 12:30 Melike Kaya Bayram
14
Octagon Türkiye’de Bir İlki Yaşattı

Tatsiana Firsava, Kadir Dalkıran, Kaan Kazgan gibi profesyonel MMA sporcuları, uluslararası turnuvada heyecan dolu anlar yaşattı.

OCTAGON’U YILDA 3-4 KEZ ORGANİZE EDECEĞİZ

Octagon Türkiye Başkanı Serdar Gökkaya, spor branşlarında uluslararası organizasyonların ülkemizde olmasının çok önemli olduğunu vurgulayarak “MMA sporuna aşırı ilgi duyuyorum.MMA sporundan Octagon ligini Türkiye’ye taşıdım.Octagon Türkiye As Başkanı Hayrican Taşdelen ile birlikte bu organizasyonu daha da ileriye taşımak istiyoruz. Seneye  ülkemizde bir çok MMA organizasyonu daha yapacağız. Bu organizasyon ülkemizin sporcuları açısından çok önemli. MMA sporu bütün dünyada yaygın bir spor. Bu sporun önemli liglerinden biri de Octagon. Bu ligden sonra daha büyük ligleri de getireceğiz. Ülkemizde her yıl Octagon Türkiye’yiüç veya dört defa organize etmeyi düşünüyoruz. Octagon’un dünyada 500 milyon aktif takipçisi var. Bizler de Türkiye’de bu sporu büyütmek için elimizden ne geliyorsa yapacağız. Şu an 8 sporcumuz çok profesyonel konumda yer alıyor. Seneye sporcularımızın isimlerini daha çok duyacağız. Türkiye şampiyonalarına alt yapı oluşturması açısından bu organizasyonlara ev sahipliği yapmaya devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@