banner143

banner72

banner164

banner171

banner31

banner165

OldSpice, Anadolu Efes’in Final Four Heyecanına Ortak Oldu

Erkek bakımının vazgeçilmez markası OldSpice, Türk basketbolunda ilklerin takımı olan Anadolu Efes Spor Kulübü’ne desteğini sürdürüyor.

Güncel 20.05.2022, 09:45 Melike Kaya Bayram
61
OldSpice, Anadolu Efes’in Final Four Heyecanına Ortak Oldu

Dünya genelinde sıra dışı ve mizah dolu reklamlarıyla erkek bakımında akla ilk gelen marka olan OldSpice, deodorant, duş jeli ve stick’leriyle Esanslı Erkeklerin kalbinde taht kurmaya devam ediyor. OldSpice, her alanda olduğu gibi marka iletişim çalışmaları kapsamında da Türk basketbolunun öncü kulübü Anadolu Efes’e desteğini sürdürüyor. Anadolu Efes taraftarları heyecan dolu yolculukta takımının yanında olurken, Old Spice stickleri ile daha kuru* ve ferah kalıyor.

19 – 21 Mayıs tarihlerinde Belgrad’da gerçekleşen THY EuroLeague Final Four’unda Olympiakos ile karşı karşıya gelen Anadolu Efes’i esanslı sponsoru OldSpice yalnız bırakmadı. Belgrad’da gerçekleşen heyecan dolu mücadele için Bebek Taps’te düzenlediği maç izleme etkinliğinde OldSpice, spor dünyasından isimler ile bir araya geldi.Bu kritik ve önemli maç için İstanbul’da buluşan sporseverler, Olympiakos-Anadolu Efes Final Four maçının heyecanına ortak olarak unutulmayacak esanslı anlar yaşadı.

2022EuroLeague Final Four organizasyonunun yarı final maçında Olympiakos ile karşılaşan Anadolu Efes, maçı 77 - 74 skorla kazanarak finale yükseldi.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@