banner143

banner170

banner164

banner171

banner157

banner165

OPET, Miniso İşbirliği ile Ultramarket Ürün Ailesini Genişletmeye Devam Ediyor

OPET, Ultramarket’ lerinde ki ürün çeşitliliğini Miniso işbirliği ile geliştirmeye devam ediyor.

Güncel 23.12.2021, 10:00 23.12.2021, 10:03 Melike Kaya Bayram
229
OPET, Miniso İşbirliği ile Ultramarket Ürün Ailesini Genişletmeye Devam Ediyor

Akaryakıt dağıtım sektörünün en sevilen markası OPET, istasyonlarını birer perakende noktası haline getirdiği Ultramarket’lerdeki ürün çeşitliliğini yeni kategoriler ve markalarla genişletmeye devam ediyor. OPET, Miniso işbirliği ile günlük ihtiyaca yönelik yüksek kaliteli ev- yaşam ürünlerini Ultramarket’lere taşıyor.OPET Ultramarketlerde, Mavi Raf kampanyası kapsamında da Aralık ayında Miniso boyun yastıkları 74,99 yerine 44,99 TL’den satışa sunuluyor. 

Ultramarket ile istasyonlarını müşterileri için 7/24 keyifli vakit geçirebilecekleri birer yaşam alanı haline getiren OPET, akaryakıt istasyonlarında araçların her türlü ihtiyacını karşılamanın yanı sıra müşterilerine 2500’denfazla  ürün seçeneği sunuyor. Taze pastane ürünlerinden çekirdek kahveye, kişisel bakımdan oyuncağa kadar pek çok ürün çeşidi yer alan Ultramarket konseptinde “in bakery by Divan”, “Starbucks””, “Lipton”, “Dardanel Mister No”, “Rossmann”, “Automix” ve “ttec”, “Toyzzshop” ve “Can Yayınları” gibi alanının öncüsü tanınmış markalarla işbirliğiiçinde.

TÜKETİCİLERİ DOĞAL OLANA YÖNLENDİRİYOR

Japon esintili bir yaşam tarzı ürünleri perakendecisi olan Miniso, 2013 yılından bu yana ABD, İngiltere, Kanada, Avustralya, İspanya, BAE, Hindistan ve Meksika dahil olmak üzere 99 ülke ve 4.800'den fazla mağaza ile hizmet veriyor.Yüksek kaliteli ev eşyaları, kozmetikler ve yiyecekleri uygun fiyatlarla sunan,yaşam tarzı ürün perakendecisi Miniso,bir yaşam stilini temsil ediyor. Miniso ürün tasarlarken tüketicinin penceresinden bakarak, gösterişten kurtulmayı ve ürünün özüne dönmeyi ilke ediniyor. İnsanların hayatını ulaşılabilir fiyatlarla çok çeşitli ürünlerle zenginleştiren Miniso, tüketicileri basit ve doğal olana yönlendiriyor.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@