banner143

banner170

banner164

banner171

banner31

banner165

Orthero Ve Dentgroup’dan Yeni Bir İş Birliği

Türkiye’nin ilk yerli şeffaf apareyi Orthero ile DentGroup klinikler zinciri, stratejik iş birliğine imza attı.

Güncel 11.03.2022, 13:15 Melike Kaya Bayram
128
Orthero Ve Dentgroup’dan Yeni Bir İş Birliği

İki yüze yaklaşan diş hekimi ve ortodontist ile hastalarına hizmet veren DentGroup, Türk medikal şirketlerine güvenlerini göstererek şeffaf aparey üretim ve pazarlamasında Türkiye’nin en güçlü markası Orthero ile yeni bir stratejik iş birliğine imza attı. İş birliği kapsamında DentGroup’un kurucu ortakları, Dr. Dt. Cihan Çapan, Msc. Dt. Neşve Kayabaşoğlu ve Dt. Efe Çelebi Orthero’dan pay aldı. Orthero aldığı bu yatırım ile hem yurtiçinde önemli bir stratejik iş birliğine imza attı hem de ihracat odaklı yatırımlarına ek kaynak yarattı.Bu birliktelik ile hem Orthero hemde DentGroup ortakları Türkiye pazarındaki paylarını pekiştirmeyi amaçlarken, yurtdışı çalışmalarına da hız verecek.

İş birliğine ilişkin bilgi veren Orthero Yönetim Kurulu Başkanı, Yavuz Irtem,“Türk diş hekimleri ve ortodontistlerin yıllardır uluslararası platformlarda saygın bir konumlarını bulunuyor. Son yıllarda bu saygınlığa medikal teknolojilerinde de ulaşmaya çalışan Türk şirketleri oluştu. Biz, Orthero olarak 7 yıldır İTÜ Teknokent’te en ileri 3-D teknolojiler kullanılarak gerçekleştirilen şeffaf aparey üretim ve pazarlamada müşterilerimize ve onların hastalarına üstün kalitede, analizden üretime dört günü geçmeyecek şekilde ve uygun fiyatta hizmet sunmak üzere hareket ediyoruz ve bu anlamda kategorimizdeki öncü şirket olmaktan gurur duyuyoruz. DentGroup ortakları tarafından bu alanda stratejik yatırım yapılmaya değer bulunmak bizleri onurlandırdığı gibi çalışmalarımızı daha üst noktalara taşıma fırsatı bizi heyecanlandırıyor” dedi.

DentGroup Yönetim Kurulu Başkanı, Dt. Efe Çelebi ise “2006’dan beri faaliyet gösteren DentGroup olarak bu geçtiğimiz zaman içerisinde DentGroup Kids, DentSoft ve DentLab gibi markalar ile kendimizi sürekli geliştirdik. 26 lokasyonda yaklaşık 200 diş hekimi ve ortodontist ile yarattığımız değer zincirine her geçen gün yeni klinikler ekleyerek daha da fazla hastaya hizmet veriyoruz.Bu vesile ile gelecekte çok daha yaygınlaşacağına inandığımız şeffaf aparey konusunda Türkiye’de büyük gelişmeler kaydetmiş Orthero ile bir stratejik iş birliğine giriyoruz. Amacımız hastalarımıza ortodontik tedavilerinde doğru çözümler sunarken Türk girişimci ve yatırımcılarının kurduğu ve uluslararası arenada bizleri gururlandıran Orthero’nun başarılarına katkıda bulunmaktır” şeklinde konuştu.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner140
banner158
Günün Anketi Tümü
Sektörel dergiler okunuyor mu?
Sektörel dergiler okunuyor mu?
banner159
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
banner161

Gelişmelerden Haberdar Olun

@